Alternativer til at leje en flyttebil



Sponsoreret indhold.

Der er mange følelser forbundet med en flytning. Nogle kan slet ikke vente med at få et nyt sted at bo, andre ville ønske, at de kunne blive boende, mens helt tredje slet ikke har tid til at tænke på flytningen, fordi den også involverer nyt arbejde eller nyt studie.

Hvad der til gengæld er ret stor enighed omkring blandt de fleste, der står over for en flytning, er, at selve flytteprocessen ikke er super fantastisk. For det er både hårdt og tager lang tid, når man skal pakke et helt hjem og flytte det et andet sted hen – hvad end det bare er ned ad gaden eller til den anden ende af Danmark.

En af de ting, som man skal have styr på, er transporten fra det ene til det andet sted. Mange vælger at leje en flyttebil eller en kassevogn selv, eksempelvis en Mercedes-Benz Vito eller en Sprinter, som de kan pakke og fragte fra A til B. Men hvis ikke man er tryg ved at køre sådan en stor bil eller helst vil være fri for at slæbe tunge møbler, så er der heldigvis alternativer til at leje en flyttebil.

Forslag til transportmidler / hjælpemidler i forbindelse med flytning

Men hvad skal man så bruge i stedet, når nu man ikke ønsker at leje en flyttebil? Vi har forsøgt at samle en række forslag, som måske kan give inspiration til, hvad I kan gøre i forbindelse med jeres flytning.

#1 – Hyr et flyttefirma

Det oplagte bud på et alternativ til at leje en flyttebil eller en kassevogn er simpelthen at hyre et flyttefirma. Denne løsning har en lang række fordele; du slipper for at slæbe tunge møbler, flyttekasser og lignende. Møblerne er endvidere forsikret i tilfælde af, at der sker skader på dem under transporten. Dette vil spare dig for mange bekymringer op til den store dag.

Til gengæld kan det være en dyr løsning sammenlignet med andre metoder. Heldigvis er der mulighed for at spare penge, hvis du sammenligner priser fra forskellige flyttefirmaer. Her kan du få gratis flyttefirma tilbud, som du kan bruge som udgangspunkt til dine sammenligninger.

#2 – Lej en trailer

Skal du ikke flytte så langt, eller skal du ikke flytte så mange møbler? Så kan det muligvis lade sig gøre at klare flytningen med en trailer. De kan efterhånden lejes de fleste steder, eksempelvis i IKEA, Bilka, på de fleste tankstationer, i Elgiganten, i Power og så videre.

Typisk skal man betale, hvis man låner en trailer fra en tankstation, mens det kan være gratis eller næsten gratis at låne en trailer fra en butik.

Der er to overordnede typer af trailere, der giver mening, når man skal flytte. Enten kan det være en traditionel åben trailer eller en lukket trailer. Begge har deres fordele og ulemper i forhold til de muligheder og begrænsninger, som deres opbygning giver. Den lukkede trailer er dog klart at foretrække, hvis man ønsker at beskytte sine møbler mod vind og vejr.

#3 – Få hjælp fra familie og venner

Selvom man næppe kan undvære en eller anden form for trailer eller kassevogn, så kan der være mange sparede timer ved at tilkalde hjælp fra familie og venner med egne biler. Dermed kan man pakke så meget, som man overhovedet kan i flere biler – og så tage de største ting på en trailer.

Og helt generelt er det en god idé at få hjælp fra familie og venner til flytningen. Som regel kan de betales med en pizza og en øl, ligesom de ofte også har både flyttekasser, trailere, biler og ikke mindst store og stærke arme – alt sammen uundværligt i en flytteproces.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler