Nyhed: Helt ny Volvo V60 – Se den her!

New Volvo V60 exterior

Volvo er godt i gang med at opdateret hele sin produktportfolio. S90, V90, XC90 og XC60 har allerede fået turen, samtidig med, at XC40 også er blevet tilføjet. Det stopper dog ikke der, for nu har V60 også fået en overhaling. Informationerne om bilen er på nuværende tidspunkt begrænsede, men læs med for at finde ud af hvad vi ved ind til videre.

Den nye Volvo V60 deler platform med den større XC60 og en række af det svenske mærkes 90-seriemodeller. Det betyder med al sandsynlighed, at vi kan forvente et højt sikkerhedsniveau og en praktisk indretning i den nye V60’er.

Nyheden fortsætter under billederne.

Motormæssigt bliver den nye V60 tilgængelig med T5- og T6-motorerne på benzinsiden og D3 og D4-motorerne på dieselsiden. Derudover, vil der også blive mulighed for at få V60’eren som plug-in hybrid i form af en T6 Twin Engine AWD, som har en kombineret ydelse på 340 hestekræfter og en T8 Twin Engine AWD, som har en kombineret ydelse på 390 hestekræfter.

Nyheden fortsætter under billederne.

Volvo lover, at den nye V60 som standard vil være udstyret med en række sikkerhedsfunktioner, som også er at finde i virksomhedens dyrere biler. Det gælder blandt andet automatisk nødbremse, som kan reagerer på fodgængere, cyklister og større dyr. Samtidig påstår Volvo også, at det her City Safety system, som det første i verden, vil bremse for at afbøde uundgåelige kollisioner.

Andre sikkerhedssystemer tæller blandt andet Pilot Assist, som er en delvist selvkørende tilstand, der virker op til 130 km/t. Her hjælper bilen med at styre, accelerere og bremse på velholdte veje. Run-off Road Mitigation, som hjælper til med at forhindre, at man kører i grøften, ved manglende opmærksomhed, Oncoming Lane Mitigation, som hjælper til med at forhindre, at man kører over i den modkørende vognbane, samt en række andre systemer.

Nyheden fortsætter under billederne.

Infotainment-mæssigt vil den nye Volvo V60 være udstyret med Volvos Sensus-software, som er kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto. Samtidig, tilbyder den mulighed for navigation, 4G-forbindelse, med mere.

Det er al den information vi har fået i dag, men mon ikke der kommer mere. Det helt store fokus fra Volvos side har uden tvivl været sikkerhed. Du kan allerede nu få lov at “bygge” din egen V60 på Volvo Danmarks hjemmeside. Her starter priserne ved 508.000 kroner for udstyrsvarianten Momentum og ved 606.000 kroner for udstyrsvarianten Inscription.

Kilde: Volvo Car Group

Exit mobile version