Om Bilbloggen.dk

Top 40 sider Bedst til test

Bilbloggen.dk er dit go-to-website, når det kommer til kvalitetsindlæg om biler. Bloggen blev oprindeligt etableret for, at skrive ordentlige anmeldelser af biler, da vi følte, at mange af de nuværende danske bilmediers biltests var for overfladiske. Bilen er, for de fleste, den næststørste udgift efter deres hus – men den gennemsnitlige smartphoneanmeldelse er mere grundig end de fleste bilanmeldelser. Det har vi lavet om på og har siden starten hjulpet adskillige tusinde mennesker på vej til deres bilvalg med vores anmeldelser.

Udover biltests, skriver vi også nyheder om nye biler, bilmesser, arrangementer og tekniske indlæg til dem, der er lidt mere nørdede, når det kommer til biler.

I efteråret 2017 startede vi vores Youtube-channel, som supplerer vores skriftlige anmeldelser med en visuel gennemgang af bilen. Også denne har adskillige tusinde seere nydt godt af.

Ved siden af Bilbloggen.dk, driver vi også den engelske rejseblog Danes on the Road, samt en række sideprojekter såsom Finanspedia, Lagerblikket, WattCheck og SikkerSurfing. Alle har samme formål som Bilbloggen; at stille dig som forbruger bedre – hvad end du så skal vælge bil, ud at rejse, finde produkter på lager eller spare på strømregningen.

Har du nogen spørgsmål, eller lignende, så giv hellere end gerne lyd fra dig via kontaktformularen nedenfor.