Om Bilbloggen.dk

Top 40 sider Bedst til testBilbloggen.dk er dit go-to-website, når det kommer til kvalitetsindlæg om biler. Bloggen blev oprindeligt etableret for, at skrive ordentlige anmeldelser af biler, da vi følte, at mange af de nuværende danske bilmediers biltests er for overfladiske. Bilen er, for de fleste, den næststørste udgift efter deres hus – men den gennemsnitlige smartphoneanmeldelse er mere grundig end de fleste bilanmeldelser. Det har vi lavet om på og har siden starten hjulpet adskillige tusinde mennesker på vej til deres bilvalg med vores anmeldelser.

Udover biltests, skriver vi også nyheder om nye biler, bilmesser, arrangementer og tekniske indlæg til dem, der er lidt mere nørdede, når det kommer til biler.

I efteråret 2017 startede vi vores Youtube-channel, som supplerer vores skriftlige anmeldelser med en visuel gennemgang af bilen. Også denne har adskillige tusinde seere nydt godt af.

Ved siden af Bilbloggen.dk, driver vi også Poster Society, som er vores bud på en miljøvenlig plakatwebshop med unikke plakater og god service. Tag meget gerne et kig, og støt meget gerne Bilbloggen.dk ved at købe plakater hos Poster Society – det sætter vi pris på 🙂

Har du nogen spørgsmål, eller lignende, så giv hellere end gerne lyd fra dig via kontaktformularen nedenfor.