Nyhed: Project ONE – Ny hyperbil fra Mercedes-Benz AMGDer har længe været snakket i krogende om en ny hyperbil fra Mercedes-Benz. Nu melder de så officielt ud, at de her senere i september, til Frankfurt Motor Show, vil præsentere deres nye hyperbil Project ONE.

Hyberbilen kommer til at have to sæder, og er til sammenligning det tætteste du kommer på en Formel 1 bil til gadebrug. Nogle har valgt at sammenligne den med Aston Martin Vulcan, en også fuldstændig ekstrem gadebil, der giver dig alt hvad du har brug for, og så lige lidt til.

En stor del af teknikken i bilen vil komme fra nuværende Formel 1 teknologi. Et godt eksempel er den 1,6-liters motor, der kommer til at ligge under motorhjelmen, den er nemlig meget lig de motorer der bruges i Mercedes F1 biler. Motoren vil, som sagt, være en lille 1,6 liters turbomotor men sammen med hybridteknologi vil den sørge for at Project One vil få over 1000 Hestekræfter. Det betyder blandt andet, at du kan race ned af Autobahn med 350 kilometer i timen. Et fuldstændig surrealistisk tal for mange.

Weltpremiere Mercedes-AMG Project ONE: Mercedes-AMG bringt Formel-1-Technologie für die Straße
Mercedes-AMG Project ONE

Billedet, som Mercedes-Benz har sendt ud i forbindelse med deres offentliggørelse til Frankfurt Motor Show af deres Project ONE, afslører blandt andet nogle store hjulkasser, et stort luftindtag på taget af bilen, såvel som et AMG-logo, der vil være indgraveret i bilens kofanger.

Den lille 1,6 liters benzin turbomotor vil formentligt blive hjulpet af 4 elektriske motorer, en til hvert forhjul og 2 til at supplere motoren. Der er rygter om, at motoren kan tvinges op på intet mindre end 11.000 omdrejning i minutter, hvilket, selv i hyperbilklassen, er meget højt.

Du skal dog ikke gøre dig alt for store forhåbninger om at kunne bestille Project One endnu. Mercedes siger selv, at det ikke er en produktionsklar bil, i hvert fald ikke endnu. Det vil altså blot være en såkaldt show car.

 

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler