Sådan sikrer du din bil og hus bedst muligtSponsoreret indhold.

Plejer du ligesom så mange andre at tage på ferie i uge 7?

Grundet COVID-19 bliver de fleste hjemme i år, men mange vælger dog stadig at tage i sommerhus eller lignende. Dette betyder imidlertid, at dit hjem og muligvis bil er i højere risiko for indbrud.

For selvom du tager på vinterferie, så holder indbrudstyvene ikke ferie og udnytter måske denne chance. Der er dog flere ting, du kan gøre for at sikre dit hjem og din bil, så du med større tryghed kan tage på ferie og nyde tiden væk hjemmefra. Du kan eksempelvis se de 25 gode sikringsråd her og få flere tips nedenfor.

Lad være med at snakke for højt på sociale medier

Overvej nøje, om du kender og stoler på hver eneste person på de sociale medier, hvis du vælger at dele billeder og videoer fra din ferie væk hjemmefra. Du kan med stor fordel undlade at sige, hvornår du er væk hjemmefra – især hvis du er væk hjemmefra i længere tid.

Dette vælger flere nemlig at misbruge, og det er derfor en dårlig idé at reklamere med, at du er på ferie, og at huset, og måske bilen, står tomt uden opsyn.

Tag dine forholdsregler i forhold til din bil

De fleste biltyverier sker, fordi tyven har spottet noget værdifuldt i bilen. Sørg derfor for aldrig at efterlade noget værdifuldt i bilen, som kan friste en indbrudstyv til at bryde i den. Og hvis du opbevarer noget i din bil, er det en god idé at gemme det under et sæde eller i handskerummet.

Det er desuden en god idé at låse bilen, ligegyldigt hvor den holder – selv i indkørslen. Mange biltyverier sker, fordi ejerne har for stor tillid til, at der ikke sker noget, og vælger derfor at lade være med at låse bilen.

Lad dit tv eller din radio være tændt

At kunne høre lyden fra et fjernsyn eller en radio kan afskrække flere indbrudstyve. Dette kan nemlig være tegn på, at nogle er hjemme, og indbrudstyven vil måske af netop denne grund springe dit hus over. Lad derfor dit tv eller din radio være tændt, mens du holder vinterferie. Hvis du ikke vil have, at det kører hele døgnet, kan du vælge at sætte det til en smart timer, der tænder og slukker af sig selv.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler