5 fordele ved solfilmDer findes mange gode grunde til, at du bør investere i solfilm til din bil. Det kan blandt andet løfte udseendet på din bil, skabe et køligere indeklima samt formindske dit klimaaftryk. Her kan du finde et overblik over de mange fordele, der findes ved at have solfilm til din bil.  

Solfilm til bil er for dig, der ønsker nemt at kunne løfte din bils udseende og samtidig få en masse gode fordele med i prisen. Det er både billigt og hurtigt at få monteret solfilm hos en professionel, og du vil i løbet af kort tid være klar til at bruge bilen igen. Her får du en kort guide samt et overblik over, hvorfor du skal vælge at få solfilm, samt hvilke fordele det giver dig og din bil. 

Udseende 

Ved montering af solfilm vil du opleve, hvordan du tydeligt kan se forskel på bilens udseende før og efter monteringen. Solfilmen lægger en mørk og afdæmpet form for hinde på bilens ruder, og dette vil medføre et mere køligt og afskærmet udseende.  

Bliv mere grøn med solfilm 

Solfilmen i din bil reducerer varmen i kabinen. Sagt på en anden måde bliver bilens indeklima altså langt køligere. Det vil derfor ikke være en nødvendighed at gøre brug af aircondition i samme grad som før monteringen af solfilm. Dette vil altså reducere bilens CO2-udledning – naturligvis i varierende grad alt efter, hvor meget du benyttede aircondition inden monteringen af solfilm.

UV-stråler og solskader 

Solfilmens mørke hinde blokerer op mod 99 % af solens skadelige ultraviolette solstråler, som kan være skadelige for mennesker. Solfilmen har også en beskyttelsesgrad på op mod UPF 50+, så du mindsker behovet for at bekymre dig om solskader, mens du kører. Solfilm er altså en genial idé til at beskytte dig selv og resten af bilens passagerer, når turen går mod sydens varm. 

Privat og eksklusiv køreoplevelse 

De mørkere ruder fører til en mere privat og sågar mere eksklusiv køreoplevelse, fordi det bliver sværere for andre at kigge ind. Fordelen er naturligvis også, at man ikke behøver at være lige så bekymret for at have ting liggende på bagsæderne og i bagagerummet, når man forlader bilen, da de kan være sværere at spotte.

Køligere køreoplevelse 

Solfilmen i bilen gør det sværere for solens ultraviolette stråler at trænge gennem bilens ruder. Dette vil resultere i et langt køligere indeklima i bilen, hvilket også vil gøre længere bilture mere behagelige. Er man glad for bilferier i Sydeuropa, vil solfilm være en perfekt løsning på det velkendte varmeproblem, der kan medføre ubehag på længere køreture. 

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler