Porsche Taycan oplader

Leasing af elbil er et klogt valgSponsoreret indhold.

Leasing af elbil er blevet mere populært, og flere vælger leasing af elbil fremfor at købe den for deres egen opsparing eller med finansiering.

Generelt har leasingmarkedet været i rivende udvikling de seneste fem år på almindelige biler, motorcykler, varevogne, m.v. Flere og flere bilproducenter er også begyndt at lave elbiler, hvilket primært skyldes, at markedet for miljørigtige løsninger er inde i en god udvikling.

Den stigende udvikling i leasing af elbiler skyldes muligvis, at udviklingen inden for elbiler går hurtigt.

Denne udvikling inden for elbiler gør, at der hele tiden kommer ny teknologi på markedet, der gør, at elbiler kan køre længere på en opladning og holdbarheden på selve bilen samt batteriet også bliver forbedret konstant.

Udviklingen inden for elbiler betyder også, at flere er mere varsomme med at købe en elbil på nuværende tidspunkt.

Tænk nu hvis du købte en ny elbil, og to måneder efter kommer der en ny teknologi, der gør at den samme elbil, som du lige har købt, kan køre over 1.000 km på en opladning? Så vil din nye elbil, som du lige har købt med garanti få et stort værditab på én gang, da den bliver mindre attraktiv set i betrækning af den nye elbil har en rækkevidde på over 1.000 km.

Der er bl.a. et forskerhold fra Dalhousie University i Canada, der er ved at udvikle en ny batteriteknologi i samarbejde med Tesla, som kan øge Tesla batteriets holdbarhed fra 1.500.000 km. til 3.500.000 km.

Denne batteriteknologi er dog ikke færdigudviklet, og der er ingen tidshorisont, men denne teknologi vil med garanti give alle elbiler med det gamle batteri et hak i gensalgsprisen.

Bliv fremtidssikret og undgå store værditab med leasing

Leasing er yderst velegnet til at få en elbil til rådighed, og det har flere danskere også fået øjnene op for. Med leasing er du både fremtidssikret, og du undgår et potentielt stort værditab, hvis der kommer en ny teknologi, der gør din nye elbil mindre værd.

En leasingkontrakt har typisk en varighed på 12-36 måneder, og når leasingperioden er slut, skal leasingtager blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet. Leasingtager slipper dermed for at bekymre sig om at skulle sælge bilen og realisere et potentielt stort værditab på grund af ny teknologi.

Når du har afleveret elbilen tilbage til leasingselskaber, så kan du frit lease eller købe en ny elbil, og på den måde er du også fremtidssikret, så du altid har en bil med den nyeste teknologi.

Ekstra bonus ved leasing fremfor køb

Med leasing får du total budgetsikkerhed, og du skal dermed ikke være bange for at få nogle uforudsete regninger, der vælter dit budget.

Det betyder, at alle udgifter til serviceeftersyn, reparationer, bilsyn, m.v. er alle udgifter, leasingselskabet skal afholde i hele leasingperioden.

Disclaimer: For god ordens skyld, så er det operationel leasing, der tages udgangspunkt i, og ikke finansiel leasing.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler