SEAT Tarraco forfra

Nyhed: Danske priser på SEAT Tarraco 2019Den store SEAT Tarraco lander snart hos de danske SEAT forhandlere, hvor priserne starter fra 400.000 kroner. SUV’en rummer (mod merbetaling) 7 personer, og er den største i SEATs modelportefølje. Udvendigt, følger Tarraco SEATs designlinje, som lige pt. er ganske stilfuld, med enkelte opdateringer, som blandt andet tæller LED-lys for- og bag, markante linjer på kølergrillen, og muligheden for 20 tommers alufælge. Indvendig, ser vi, for første gang, SEATs nye interiørlook. Her har man blandt andet introduceret en “svævende” skærm til infotainmensystemet, et mere enkelt interiør, samt digital instrumentering, så bilen er cirka så moderne, som muligt.

Den nye SEAT Tarraco er godt udstyret, sammenlignet med andre biler fra Volkswagen-koncernen. Som standard, i Style-varianten, får man blandt andet et 10,25-tommers digitalt instrumentbræt, parkeringssensor bagtil, LED-forlygter og nødbremseassistent. Bevæger man sig op i Xcellence-varianten, som byder på 19-tommers alufælge, bakkamera, fodbetjent bagklap (tjek lige, at det virker, hvis det er en deal-breaker), nøglefri betjening, navigation og parkeringsassistent.

Se priserne på den nye SEAT Tarraco under billedet.

SEAT_Tarraco_2019_2

Priserne for den store SEAT Tarraco starter ved 379.000 kroner for Style-varianten, udstyret med en 1,5-liters TSI-benzinmotor med 150 hestekræfter. Går man op i en 2,0-liters TDI-dieselmotor med 150 hestekræfter, må man betale 399.990 kroner. Merprisen for Xcellence-varianten er 30.000 kroner, og 15.000 kroner for den tredje sæderække, og dermed pladsen til 7 passagerer.

Udover, de to motorer nævnt ovenfor, kan man også udstyre sin nye SEAT Tarraco med en 2,0-liters TDI-dieselmotor med 190 hestekræfter, og en 2,0-liters TSI-benzinmotor med 190 hestekræfter. Begge fås kun med firehjulstræk og DSG-automatgear, som i øvrigt også er tilgængeligt for den mindre dieselmotor.

Alt efter konfiguration, går prisen helt op til 514.990 kroner for en SEAT Tarraco Xcellence med 7 sæder og en 2,0-liters TDI-dieselmotor med 190 hestekræfter, firehjulstræk og DSG-automatgear. Se hele prislisten for SEAT Tarraco på SEATs egen hjemmeside.

Er du hooked på den store SUV fra SEAT, er der åbent hus hos de danske SEAT-forhandlere første weekend i marts 2019.

Kilde: SEAT Danmark

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler