Nyhed: Sæt din Range Rover i stikkontaktenLand Rover kom i går med spændende nyheder. Den nye Range Rover Sport bliver nemlig tilgængelig som en plug-in hybrid bil. Den går under navnet Range Rover Sport P400e og leverer et motoreffekt på 404 hestekræfter. 300 hestekræfter fra dens 2,0-liters benzinmotor og de resterende fra en 85 kW elmotor. Det giver dig mulighed for at nå fra 0-100 km/t på 6,7 sekunder og en topfart på 220 km/t. Hvis du ellers husker at lade bilen op henover natten, kan du angiveligt køre op til 51 kilometer på ren el. En opladning tager enten 2 timer og 45 minutter, hvis man har en 32A Wallboks, eller 7 timer og 30 minutter, hvis man benytter et standard 10A ladekabel. Ranger Rover Sport P400e er den første plug-in hybrid bil fra Range Rover og er et vigtigt skridt mod Jaguar og Land Rovers mål om, at alle deres nye biler vil komme i en elektrisk version fra 2020 af.

Indlægget fortsætter under billedet.

nyhed-saet-din-range-rover-i-stikkontakten-03

Det er dog ikke den eneste nyhed fra Land Rover. Alle Range Rover Sport-modellerne har nemlig også fået opgraderet sit design og ydelse en smule. Blandt andet yder den nye Range Rover Sport SVR, serien flagskibsmodel, 575 hestekræfter. Det betyder, at det er den hurtigste Range Rover nogensinde – hvilket den i og for sig også var før. De 575 hestekræfter betyder, at bilen kan gå fra 0-100 km/t på blot 4,5 sekund. Udover de øgede hestekræfter har den fået “seje designdetaljer” og øget brug af carbon, for nu at bruge Land Rovers egne ord i den seneste pressemeddelelse.

Indlægget fortsætter under billedet.

nyhed-saet-din-range-rover-i-stikkontakten-01

Designmæssigt er fronten på Range Rover Sport blevet opdateret med blandt andet Pixel-laser LED forlys og en opdateret frontgrill. Og er det den nye hybrid Range Rover man køber, vil der bag Land Rover logoet være adgang til den indbyggede lader. Interiørmæssigt, er Sport-modellerne blevet udstyret med et nyt infotainmentsystem med navnet Touch Pro Duo. Det består af to 10-tommers touch-skærme i en minimalistisk indrettet kabine, meget lig det man finder i den nye Range Rover Velar. Derudover, er der også 14 strømudtag, hvor det ene af dem er en helt almindelig stikkontakt, som kan bruges til at oplade din bærbar, telefon, eller lignende.

nyhed-saet-din-range-rover-i-stikkontakten-02

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler