Nyhed: Danske priser på Toyota GR Supra 2.0Sidste år kunne Toyota hurtigt melde udsolgt at den nyeste generation af den populære Toyota Supra, men nu er det håb igen for dig, der ikke nåede at få fingrene i den friske sportsvogn sidst. Toyota har nemlig tilføjet en 2.0-liters variant til modelporteføljen, som passende går under navnet Toyota GR Supra 2.0.

Sportsvognen er på vej til de danske forhandlere allerede nu, og kan faktisk bestilles både i 2.0-liters versionen og i den større 3.0-liters version. Men hvad koster sådan en bandit? Det fortæller vi lidt længere nede i artiklen, men først kigger vi lige nærmere på, hvad du får for dine penge, når du køber en Toyota GR Supra 2.0.

Ny motor med 255 hestekræfter

Som sagt kom Toyota GR Supra med en 3.0-liters benzinmotor, da den blev lanceret sidste år. Den yder 340 hestekræfter og gik fra 0 til 100 km/t på imponerende 4,3 sekunder. Den nye og billigere udgave med en 2.0-liters motor præsterer naturligvis ikke så godt, men til gengæld er den hele 100 kilo letter end sin storebror.

Og det er på trods af, at den stadig yder 255 hestekræfter og et moment på 400 Nm ved 1.550 omdrejninger. Sidstnævnte er relativt lavt, når der er tale om en benzinbil. Den nye Toyota GR Supra 2.0 er dertil blot 0,9 sekunder langsommere fra 0 til 100 km/t. Det vil sige, at du kan holde stille ved tilkørslen til motorvejen, og komme op på 100 km/t på blot 5,2 sekunder.

Tre udstyrsvarianter og priser fra 789.990 kroner

Den nye Toyota GR Supra 2.0 kan købes i tre forskellige udstyrsvarianter. De hedder henholdsvis Live, Sport og Premium. Allerede fra standard får du en Alcantara-kabine, elektrisk lændestøtte, sædevarme, 18-tommers alufælge, LED for- og baglygter, en 6,5-tommers infotainmentskærm, automatisk nødbremse, vejskiltegenkendelse, advarsel ved vognbaneskift, fartpilot og meget mere.

Opgraderer du til den midterste pakke får du dertil også:

  • Adaptiv undervogn
  • Sportsbremser
  • Aktivt differentiale
  • 8,8-tommers infotainmentskærm med navigation

Går du hele vejen og køber din Toyota GR Supra 2.0 i udstyrsvarianten Premium, får du oven i pakken også:

  • El-justerbare lædersæder
  • Trådløs opladning til telefon
  • Lydsystem fra JBL
  • Head-up Display

Men hvad koster det så? Det kan du se i tabellen nedenfor, som viser en oversigt over Toyota Supra 2.0 priser i Danmark.

ModelPris
Toyota GR Supra 2.0 Live789.990 kroner
Toyota GR Supra 2.0 Sport839.990 kroner
Toyota GR Supra 2.0 Premium889.990 kroner

Det er altså ikke en pris man kan sige noget til, og du får med garanti ikke en lignende sportsvogn andre steder. Men hvis du helst ikke ved ned i en kedelig 2.0-liters motor, kan du jo også overveje en KIA Stinger GT. Det er godt nok en familievogn, der ikke scorer helt så højt i køreglæde, men til gengæld er både praktisk, har masser af udstyr og en 3.0-liters V6 motor med 370 hestekræfter.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler