Nyhed: Skift bil hver 3. måned med Opel Like2Go

Opel har lige lanceret deres helt nye bilabonnementsservice, den går under navnet Like2Go og giver dig kort sagt muligheden for at skifte mellem et udvalg af fabriksnye eller let brugte Opel-modeller hver tredje måned. Priserne starter ved 2.695 kr. om måneden for en Opel Corsa Sport, med 1,4-liter og 90 hestekræfter under motorhjelmen. Vil du derimod op og have toppen af poppen, i form af en Opel Astra Sports Tourer Dynamic med 1,6-liter og 136 hestekræfter, så må du slippe 4.595 kr. om måneden. En fuld liste over modeller kan findes her.

Måden det fungerer på er i og for sig præcis ligesom dit Netflix abonnement, her er bindingsperioden blot minimum tre måneder, og du kan tidligst opsige dit abonnement 14 dage før det udløber. I tilfælde af at du er blevet udstyret med en fabriksny Opel kan du køre helt op til syv måneder i den, før den skal skiftes ud. Hvis du i stedet sidder bag rattet i en lettere brugt bil, kan du maks få lov til at beholde den i fem måneder. Ulempen ved et bilabonnement, som dette, er at du ikke kan købe bilen for restværdien når abonnementsperioden er slut – i modsætning til en leasingaftale. Til gengæld er forsikring, ejerafgift, service osv. dækket i det månedlige beløb, og du skal altså derfor blot stå for at betale brændstoffet. Derudover kan du, som sagt, skifte bil hver tredje måned – så hvis du i dagligdagen kun har brug for en lille Corsa, men i sommerferien gerne vil have en stationcar, som f.eks en Astra Sports Tourer, så kan du bytte, og være tilbage i en Corsa 3 måneder senere.

Der er selvfølgelig en masse diverse betingelser og vilkår ved en aftale som denne. De fleste er ganske retfærdige, men hvis du er ryger, har kæledyr, kører mere end 2.100 kilometer om måneden, eller tager på bilferie i Østeuropa, så ville det være fornuftigt at tage et kig her og her.

Som udgangspunkt virker Like2Go ganske fornuftigt, og fleksibiliteten, samt de acceptable priser gør det til et alternativ der er værd at overveje for folk der ikke har pengene til en dyr udbetaling på en leasingaftale, eller lignende.

 

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler