Nyt år, ny firmabil: Nu kan du flexlease den fedeste BMW til erhvervNår man bruger mange timer bag rattet hver eneste dag, stiller det krav til bilens køreegenskaber og komfort. Som et af markedets mest populære bilmærker er der ingen tvivl om, at BMW lever op til alle de krav, man som bruger måtte have.

BMW er kompromisløs, og alt lige fra motor og sikkerhed til interiør og design går op i en højere enhed, der sikrer, at de mange timer på vejene flyver afsted. 

Når det er sagt, er det ikke kun selve bilen, der giver et værdifuldt løft i dagligdagen; selve leasingmetoden kommer også med en lang række attraktive fordele for virksomheden som helhed.

Økonomisk vinding ved flexleasing af BMW

Som virksomhed er flexleasing en særdeles attraktiv måde at udvide bilparken på, idet man binder mindre kapital i leasingbiler, end når man køber samme biler på fuld afgift. Samtidigt belaster leasing ikke virksomhedens kreditramme. Disse forhold indebærer, at der frigives likviditet, som i stedet kan bruges til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden.

Derudover kan virksomheder opnå større økonomisk sikkerhed ved flexleasing af firmabiler fra BMW, da man kender omkostningerne, herunder ikke mindst afskrivningen, på forhånd. Ligeledes kender brugeren af bilen sine eksakte månedlige biludgifter, da man i privatøkonomien kun skal forholde sig til en firmabilsbeskatning – alle andre omkostninger afholder virksomheden.

Beskatningsgrundlaget bliver desuden genberegnet med afsæt i bilens aktuelle markedsværdi for hver ny kontrakt, og da bilen vil tabe værdi løbende, vil også beskatningen blive nedskrevet løbende.  

Typisk leases firmabiler for 12, 24 eller 36 måneder ad gangen, og selvom man som udgangspunkt er bundet af den aftale, man har indgået, er det hos Flexto alligevel muligt at komme ud af kontrakten før tid. 

Det vil sige, at hvis en medarbejder pludselig siger op, og der ikke længere er behov for bilen et halvt år efter, at aftalen er indgået, så er der fleksible muligheder for at komme ud af kontrakten. På den måde risikerer man ikke at stå med udgifter til en bil, der ikke længere er i brug i virksomheden. 

Undgå faldgruber, når du flexleaser hos Flexto

Selvom Flexto er et leasingselskab, der er underlagt samme regler og krav som andre spillere på markedet, så skiller de sig alligevel ud på en række vigtige punkter.

Hos Flexto er troværdighed og gennemsigtighed i leasingaftalerne dybt forankret i deres måde at tilgå sine kunder på. Der opstilles altid klare linjer for, hvad kontrakten på en given leasingbil indeholder, og i leasingprisen er udgifter som hjemtagelse, klargøring, toldsyn, indregistrering og nummerplader samt administration altid inkluderet, så der ikke kommer kedelige overraskelser. 

Disse forhold er grundigt beskrevet på www.flexto.dk, ligesom du på hjemmesiden kan se en række eksempler på attraktive BMW-modeller, du lige nu har mulighed for at flexlease til erhverv.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede artikler