En kort guide til at finde din bils salgsværdiHar du besluttet dig for at sælge din bil og finde noget andet? Eller er du flyttet til et sted, hvor det bare ikke giver mening at have en bil? Inden du bare sætter din bil til salg, eller lader den indgå i en byttehandel, eller en handel af en ny bil, så er der nogle ting, du bør sætte dig ind i.

Først og fremmest bør du undersøge, hvad din bil er værd, og hvad du kan forvente at få den solgt til. Du skal også have nogle oplysninger om bilen fundet frem, så folk kan se præcist, hvad det er, de køber af dig. Så hvis det er blevet tid til at sælge bilen, af den ene eller anden grund, så kan du med fordel læse denne artikel og få nogle gode råd til at sælge din bil.

Hvad er markedsprisen?

Det første du skal gøre, når du skal sælge din bil, er at finde ud, hvilken pris du vil sælge den til. En hurtig måde du kan finde en realistisk pris er ved at undersøge, hvad andre biler af samme mærke og model, er til salg for. Der er selvfølgelig forskel på prisen, enten pga. forskelligt ekstraudstyr, skader eller lign. Det er derfor en god idé at finde de biler, der minder mest om din egen, når det kommer til årgang, kørte kilometer, servicebog og eventuelle skader eller reparationer. Derudover kan du have foretaget nogle ændringer eller optimeringer, som gør, at din bil enten har en højere eller en lavere værdi.

Få din bil vurderet

Når du har undersøgt markedsprisen og dermed fået en idé om, hvad din bil formodentligt kan sælges for, er det en god idé at få den vurderet af en ekstern virksomhed. Det kunne eksempelvis være et firma som solgt.com.

Det foregår sådan, at du indtaster nogle oplysninger om din bil, som de så benytter til at lave en foreløbig vurdering af den værdi din bil har. Når dette er gjort, kan du vælge at tage vurderingen for gode vare og sætte bilen til salg, for den pris der svarer til vurderingen, eller du kan gå videre i processen som solgt.com benytter, ved at køre bilen ud til en af deres partnere, som foretager en endelig vurdering. Denne endelige vurdering kan både ligge højere eller lavere end den oprindelige vurdering. Hvis partneren også tilbyder at købe bilen, kan du enten sælge den til dem eller sætte den til salg et andet sted.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler