FIAT 500e oplader

Klimabiler: Ny bilportal sætter fokus på elektrificerede biler

Selvom vi er et lille land, så er vi ikke i underskud af portaler, hvor man kan sælge og købe brugte biler. I flæng kan blandt andet nævnes Bilbasen, Biltorvet, Bilgalleri og Den Blå Avis, og nu kan vi sætte endnu et navn på listen; Klimabiler.

Her i artiklen kan du læse lidt mere om, hvad der får den nye bilportal til at skille sig ud, hvad den kan byde på, og hvorfor den måske er værd at holde øje med i den kommende tid.

God læselyst!

Hvad er Klimabiler?

Klimabiler adskiller sig lidt fra de andre brugtbilsportaler – for her er det nemlig ikke enhver bil, der kan blive sat til salg. Platformen er nemlig kun åben for salg af elektrificerede biler, hvilket helt konkret dækker over følgende biltyper:

  • Hybrid
  • Plug-in hybrid
  • El
  • Brint

Det vil med andre ord sige, at hvis du vil have en bil, der udelukkende kører på benzin eller diesel og ikke har den mindste snert af noget elektrificering, så er det ikke på Klimabiler, at den kan købes.

Teknologien for biler går dog efterhånden den vej, at man inden længe ikke kan købe en bil, der ikke har en eller anden form for elmotor, der hjælper til under kørslen. Derfor vil vi også efterhånden se en større og større del af den samlede brugtbilspark til salg på Klimabiler.

Fremtidens bilportal

Danskerne mangler viden og rådgivning i processen op til et køb. Derfor stiftede Rasmus Stabell og Malthe Skinbjerg i marts 2021 elbilsportalen Klimabiler, hvor målet er at udkonkurrere de store spillere på markedet og blive Danmarks førende bilportal for el- og hybridbiler.

Klimabiler er fremtidens bilportal, kun med fokus på fremtidens bilteknologier.

Total
22
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler