Køb Hollywood villa for dens biler (og villaen…)Har du 1,7 milliarder kroner stående og har svært ved at beslutte dig for hvad du skal bruge dem på? I så fald har jeg muligvis fundet svaret. Byggematadoren Bruce Makowsky har nemlig bygget og indrettet et hus (hvis det altså falder ind under den kategori) til en sølle pris på blot $250 millioner amerikanske dollars, eller ved dagens kurs, 1.740.075.000 danske kroner. Udefra ligner huset mest en deathmatch bane fra Call of Duty, med blandt andet en helikopter på taget, en kæmpemodel af et Leica kamera, og en bowlingbane. Men den er god nok, det er et rigtigt hus, og ikke blot en simulation.

 

 

Men Joachim? Hvilken relevans har et hus på en hjemmeside om biler? Ja nu skal du bare se, for foruden en slikvæg til lige knap 1.4 millioner danske kroner, så kommer huset med et såkaldt autogalleri (carporte, ja sågar garager er for fattigfolk), med biler inkluderet til en værdi af over 200 millioner danske kroner (vel og mærke med amerikanske bilpriser).

 

 

Ifølge CNBC får man som den fremtidige ejer af huset 12 biler og 10 motorcykler med i købet. Det inkludere blandt andet en Von Krieger 1936 Mercedes 540 K Special Roadster, en Pagani Huayra, en Ferrari 488 og en Rolls Royce Dawn. Derudover har jeg taget et kig på videoturen af huset, som kan ses ovenover. Her spotter jeg blandt andet en Lamborghini Gallardo, en Bentley Continental GT, en Bugatti Veryon, to Rolls Royce biler, og med lidt assistance fra nettet er jeg nået frem til at der også er en trehjulet Morgan, en Spyker C8, en Ariel Atom og noget der liger en Allard J2X.

 

 

Udover bilerne ser udsigten fantastisk ud, der er en infinitypool, og biograf indendørs og storskærm udendørs. Hvis du er interesseret er jeg sikker på at Makowsky er åben for lidt forhandling ved et hurtigt salg, du kan jo altid lige hoppe på et fly og smutte forbi 924 Bel Air Road i på den amerikanske vestkyst, og aflægge et tilbud. Imens vil jeg ringe til chefen og høre om det ikke snart er tid til lønforhandlinger.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler