Volkswagen Diesel Engine. Volkswagen PR.

Nu kan din VW diesel få fjernet snydesoftwareLidt over et år efter det blev offentligt kendt, at Volkswagen har snydt med tallene for bilernes forurening via såkaldt snydesoftware i deres biler, er det nu muligt for ejerne at få de pågældende biler repareret.

Antallet af biler der er tale om ligger lige omkring 9 millioner, ifølge Automotie News Europe. Reparationerne er gratis for de påvirkede diesel-biler, af mærkerne Volkswagen, Audi, Skoda og Seat, og kan udføres hos enhver autoriseret VW-forhandler i et af de 28 EU-lande.

Disse reparationer vil være tekniske løsninger, og vil derfor ikke påvirke brændstofsforbrug, motorens ydelse eller støjniveauer. Denne aftale gælder ikke uden for EU, men den kommer kort efter at Volkswagen indvilligede i at reparere eller tilbagekøbe 80.000 Volkswagen, Audi og Porsche biler i USA.

På trods af de gratis reparationer vil Volkswagen ikke betale kompensation til de påvirkede bilejere, med den argumentation af bilejerne ikke har mistet noget som resultat af snydesoftwaren.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler