Nyhed: Toyota GR HV Sports Concept – Se den her!Der er for alvor gang i Toyotas sportsbiler for tiden. Senest har vi hørt om Toyota Yaris GRMN og deres udvikling af en ny Toyota Supra, som bliver bygget i samarbejde med BMW og deres nye BMW Z4. Og nu er det altså tid til endnu en sportsvogn, om end det blot er en konceptbil denne gang. Den går under navnet Toyota GR HV Sports Concept, og har, designmæssigt, en del tilfælles med de ældre sportsvogne fra Toyota som Toyota Sports 800 og selvfølgelig den populære Toyota Supra. Det ses blandt andet på det karakteristiske targa-tag.

Indlægget fortsætter under billedet.

nyhed-toyota-gr-hv-sports-concept-02

 

Her stopper sammenligningen med de gamle biler dog også. Toyota GR HV Sports Concept kommer nemlig til at blive udstyret med det såkaldte THS-R, som er Toyotas hybridracer system, som blandt andet bliver anvendt i Toyotas Le Mans hybridracerbil, TS050 Hybrid.

Indlægget fortsætter under billedet.

nyhed-toyota-gr-hv-sports-concept-03

 

Man fristes måske til at spørge om det ikke blot er en ny Toyota GT86. Skal man tro på Toyota, er det dog ikke helt situationen. GR HV Sports Concept er nemlig både længere, bredere og lavere end sin søster. Begge biler er dog udstyret med baghjulstræk og har motoren liggende forrest i bilen. Det er dog alt vi ved på nuværende tidspunkt. Der er desværre ingen konkrete informationer om ydelse, hvorvidt bilen bliver sat i produktion inden for overskuelig fremtid, eller andet. Måske vi får flere informationer den 25. oktober, når bilen bliver præsenteret til Tokyo Motor Show.

Total
0
Shares
1 kommentar
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler