Nyhed: Danske priser på KIA StonicTidligere på året annoncerede KIA sin nyeste crossover / B-SUV. Den går under navnet KIA Stonic, og vi har nu de danske priser på bilen, som kan købes i de danske KIA forhandlere fra dags dato.

Der er ingen tvivl om, at danskerne har taget de højbenede biler til sig henover de seneste par år. Så bilfabrikanterne gør alt hvad de kan, for at få en bid af det ekstremt lukrative marked. KIA Stonic er et forsøg på at give den populære frihøjde til folk med et lavere bilbudget. Priserne starter ved 182.753 kroner for en 1,2-liters benzinmotor i udstyrsvarianten Vision. Her får man blandt andet vognbaneassisten, fartpilot, aircondition, LED kørelys, Apple CarPlay / Android Auto, alufælge og træthedsregistrering som standard.

Selvom det er en ganske udmærket standardsudstyrsliste, så kan man også få KIA Stonic i udstyrsvarianterne Comfort, Advance og Premium. En hurtig gennemgang af væsentligt udstyr i hver variant følger:

Vision (starter ved 182.753 kroner): Aircondition, Apple CarPlay / Android Auto, Fartpilot, Tonede ruder, automatisk nødbremse, vognbaneassistent, stop & go, hill assist control
Comfort (starter ved 189.972 kroner):
Varme i forsæder og rat, læderrat og -gearknop
Advance (starter ved 200.801 kroner): Navigationssystem, bakkamera, Bakalarm, el-ruder bag
Premium (starter ved 214.338 kroner): LED baglygter, klimaanlæg, regnssensor, dobbelt bagagerumsbund

En fuld liste over priser og udstyr kan findes her. Som en introduktionskampagne, kan Kia Stonic fås som en Advance Intro Edition for 199.999 kroner. Her får man Advance udstyrsvarianter, samt ekstra udstyr for 12.578 kroner; klimaanlæg, rengsensor og privacy glass.

Motorprogrammet lyder på en 1,2-liters benzinmotor med 84 hestekræfter, en 1,0-liters turboladet benzinmotor med 120 hestekræfter, og en 1,4-liters benzinmotor med 100 hestekræfter. Derudover kan man også købe KIA Stonic med en 1,6-liters dieselmotor med 110 hestekræfter.

Den friske, koreanske crossover kan, som nævnt, ses og prøves i de danske KIA forhandlere fra i dag af. Forhandlerne holder også åbent i weekenden den 18. – 19. november 2017, hvor man også kan se og prøve KIA Niro plug-in hybrid.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler