Nyhed: Danske priser på Mercedes-Benz B-Klasse



Mercedes-Benz sælger godt herhjemme, det har årets salgstal bevist ret godt. Men det er bare ikke deres B-klasse, der driver salget. Med en ny og omfattende opdatering, håber Mercedes dog på, at de kan blive mere aktuelle, når det kommer til små, rummelige familiebiler.

Den tredje generation af Mercedes-Benz B-klassen er på vej til de danske forhandlere netop nu, og har fået en større overhaling, der blandt andet giver den et mere moderne design og et digitalt interiør – og så har den en relativ pæn standardudstyrsliste, i hvert fald for en Mercedes. Som standard får du blandt andet LED forlygter, 17-tommers letmetalfælge, bakkamera, elektrisk bagklap og aktiv vognbaneassistent.

Nyheden fortsætter under billedet.

Og måske vigtigst af alt for et øget bilsalg, så kommer den nye B-Klasse med Mercedes’ nye infotainmentsystem MBUX. Her får du alle de klassiske infotainment-funtkioner som radio og navigation, men også de funktioner, der traditionelt er styret ved brug af knapper, som klimaanlæg, sædevarme, køreprogrammer, m.m. Det hele styres fra den store touch-skærm i midterkonsollen, som også har et af de bedste stemmekontrol-systemer i bilverden p.t., som man kan aktivere ved at sige “Hey Mercedes” – lyder det bekendt? Så er det fordi, det er det samme system som vi også har set det i den nye A-klasse, S-klasse og G-klasse.

Nyheden fortsætter under billedet.

Den nye Mercedes-Benz B-Klasse kommer til en start til Dnamark med to benzinmotorvarianter, og tre styks dieselmotorer. Alle har en dobbeltkoblingsautomatgearkasse med enten 7 eller 8 trin. På benzinsiden hedder motorerne B 180 med 136 hestekræfter og B 200 med 163 hestekræfter, som kan købes til henholdsvis 337.297 kroner og 340.098 kroner. Kigger vi på dieseludgaverne, så hedder modellerne B 180 d med 116 hestekræfter, B 200 d med 150 hestekræfter og B 220 d med 190 hestekræfter, som koster fra henholdsvis 352.098 kroner, 380.298 kroner og 410.498 kroner. De to sidstnævnte dieselmotorer, er magen til dem du finder i Mercedes C- og E-klasse.

Den nye Mercedes-Benz B-Klasse forventes hos de danske Mercedes-forhandlere i starten af 2019.

Kilde: Mercedes-Benz Danmark

Total
0
Shares
1 kommentar
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler