Nyhed: Danske priser på nye Mercedes G-KlasseDen ikoniske Mercedes Geländewagen, i daglig tale G-Klasse, har ikke ændret sig meget siden den blev præsenteret for første gang for knap 40 år siden. Den seneste opdatering af bilen er derfor den største forandring, som den kasseformede SUV nogensinde har gennemgået.

Med den nye generation er G-Klassen blandt andet blevet fem centimeter længere og 13 centimeter bredere. Den har fået et opdateret sæt for- og baglygter, samt et helt nyt interiør, som er, så godt som, hevet ud af Mercedes S-Klasse, mærkets flagskibsbil. Det betyder blandt andet to 12,3-tommers skærme i forlængelse af hinanden – én til instrumentbrættet og én til infotainmentsystemet. På trods af den luksuriøse kabine, er det stadig en rigtig Geländewagen, hvorfor den også har differentialespærre, som betjenes “centralt i instrumenteringen”.

Nyheden fortsætter under billedet.

Mercedes G-Klasse (2)

Standardudstyr tæller blandt andet trækkrog, bakkamera, LED forlygter og infotainmentsystem COMAND online. Mercedes lover, at den nye G-Klasse sikrer komfort og performance i topklasse – førstnævnte, er noget, som, i hvert fald tidligere, ikke har indgået i salgstalen for den terrængående SUV.

Er du hooked på den nye Mercedes G-Klasse, kan du vælge mellem to forskellige motorvarianter, når du skal bestille din bil. Det er enten en G500 med en benzinmotor, der yder 422 hestekræfter (610 Nm) og er udstyret med en 9G-TRONIC automatgearkasse. Den starter ved 2.183.980 kroner.

Hvis du mener, at 422 hestekræfter er for pensionister, og skal have en bil med minimum 500 hestekræfter, så kan du bestille AMG-varianten, G63, som yder 585 hestekræfter (850 Nm) og er udstyret med en AMG SPEEDSHIFT TCT 9G automatgearkasse. Denne model starter ved 2.983.980 kroner.

Er du mere til diesel på du vente til efteråret, hvor modelprogrammet udvides med en G350d.

Kilde: Mercedes-Benz Danmark

Total
0
Shares
1 kommentar
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler