Nyhed: Nyt look til Volvo XC60Så skete det endelig. Volvo har netop annonceret den helt nye generation af Europas bedst sælgende mid-size SUV, nemlig XC60, som står for næsten 30 procent af Volvos totale salg. Den populære svenske SUV er nu blevet udstyret med en masse ny teknologi, samt opdateret til det sindssygt skarpe design, som Volvo senest introducerede med deres 90-serie.

Udover at den ser brandgodt ud, er det værd at lægge mærke til udstyr som Pilot Assist, Blind Spot Indication System, som er integreret med Steer Assist, samt diverse andre sikkerhedssystemer som City Safety og Oncoming Lane Mitigation. De engelske navne kan måske være forvirrende, men faktum er, at Volvo gør hvad de kan for at leve op til sit omdømme som producent af verdens sikreste biler.

XC60’eren kommer med mulighed for to diesel-motorere i form af en D4 med 190 hestekræfter og en D5 med 235 hestekræfter. Hvis man er mere til benzin, er der mulighed for en T5 med 254 hestekræfter eller en T6 med 320 hestekræfter. Er du ude efter lidt ekstra performance kommer XC60 også med en T8 plug-in hybrid / bezin motor med 407 hestekræfter og 5,3 sekunder fra 0-100 km/t.

Infotainment og diverse andre funktioner vil være, ligesom bilens design, i samme stil som 90-serien, og vil komme med mulighed for at benytte både Apple CarPlay og Android Auto.

XC60 vil blive produceret i Sverige fra midten af april 2017, og lander i forhandlerne i løbet af juli måned med priser fra 745.010 kroner. Vi håber på at få lov til at prøvekøre den flotte SUV i løbet af året.

Total
0
Shares
1 kommentar
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler