Ford Fiesta ST 2017

Nyhed: Ford Fiesta ST – Endnu en hot hatch til danskerneI hælene på Toyotas nyhed om den nye Yaris GRMN, kommer Ford nu med en hel masse informationer om den nye årgang Ford Fiesta ST, og vi kan hermed inden for 24 timer for anden gang glæde os over en brandvarm hatchback på vej til det danske marked. I rigtig hot hatch stil kommer Ford Fiesta ST selvfølgelig kun med 3 døre. Derudover har den selvfølgelig fede 18″ fælge, hækspoiler, et “racer”-rat med flad bund, samt Recaro-sæder. Derudover er der også mulighed for lydsystem fra B&O-Play, et 8″ infotainment-system med mere.

Motoren der skal trække den lille sportsvogn er en 1,5-liters trecylinderet EcoBoost motor med 200 hestekræfter. Den går fra 0-100 km/t på 6,7 sekunder, og ser ud til generelt at sparke røv for en tre-cylinderet motor at være. Ford siger selv at brændstofsforbruget skulle være relativt lavt i forhold til motorens ydelse, så hvis du vil have lidt sjov uden at tømme pengepungen er den nye Fiestan ST muligvis et godt bud.

 

 

Bilen kommer også med såkaldte Drive Modes, der, efter Fords egne ord: “Justerer motoren, styretøjet, ESC-systemet, traction control-systemet og udstødningslyden for at give det helt rigtige setup uanset situationen.”

Prisen kender vi ikke endnu, men den nuværende årgang af Ford Fiesta ST starter ved 268.410 kroner, så hvis Ford kan holde prisen deromkring, ja så klager vi absolut ikke. Bilen bliver vist frem for første gang ved årets biludstilling i Geneve i starten af marts, indtil da må vi nøjes med disse billeder.

 

Total
0
Shares
1 kommentar
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler