Nyhed: Dansker priser på Alfa Romeo Giulia GTAHvis du, ligesom os, er fuldstændig uforklarligt forelsket i Alfa Romeo, så er der gode nyheder – eller ikke. Der er nemlig kommet nye priser, på den hardcore udgave af den smukke Alfa Romeo Giulia. De nye udgaver hedder Alfa Romeo Giulia GTA og GTAm – og de bliver kun produceret i 500 eksemplarer.

Bilerne er på vej til Danmark – hvis altså du bestiller dem, og vi har de danske priser. Vi vil ikke løfte sløret for dem helt endnu, men kan allerede nu love, at det nok ikke er naboen i rækkehuset ved siden af, der bliver ejer af sådan en nye Alfa Romeo Giulia GTA.

Hardcore performance i Alfa Romeo Giulia GTA

De to varianter af den vellykkede sedan fra det italienske mærke er baseret på den allerede kraftfulde Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. I denne udgave har V6-motoren med biturbo nu bare 540 hestekræfter, samtidig med, at GTA’erne vejer 100 kg mindre end Quadrifoglio.

Det betyder, at man ved køb af af en Giulia GTAm får en bil med et forhold mellem vægt og effekt på sølle 2,82 kg pr. hk. Det betyder, at du kan nå fra 0 til 100 km/t på blot 3,6 sekunder, hvilket burde stille alle dine lyster til at tage til Heide Park. Til gengæld har du kun to sæder i GTAm, så det er desværre en oplevelse, som familien må undvære.

Skal det ikke være helt så hardcore, er det bare med at vælge Alfa Romeo Giulia GTA i stedet. Den har et lidt værre forhold mellem vægt og effekt, men til gengæld har den fire sæder, der gør det muligt at bruge den til hverdag.

Få en køredragt og hjelm med i købet

Skulle du gå ud og købe en Alfa Romeo Giulia GTA eller GTAm, får du ikke kun en bil med i købet – du skal jo have noget for pengene. Så for en god ordens skyld smider Alfa Romeo også lige en hjelm, en køredragt, et par sko, et par handsker, et dækken til bilen og et særligt kørekursus oven i hatten.

Du har naturligvis rig mulighed for at tilpasse din Giulia GTA i alverdens udgaver, så den ikke kommer til at ligne nogen anden bil på gaden. Og hvis du vil gøre det, kan du smutte forbi den internationale konfigurator lige her.

Alfa Romeo Giulia GTA priser

Har du konfigureret din nye Alfa Romeo Giulia GTA, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så kan vi lægge ud med at sige, at den koster 143.000 euro ekskl. moms og afgift, mens GTAm koster 147.000 euro ekskl. moms og afgift. Det er rundt regnet 1,1 millioner kroner – men så kommer dansk afgift og moms naturligvis oven i hatten.

Det betyder, at afhængig af din konfiguration og de sidste afgiftsberegninger, kan du forvente, at den danske pris for Alfa Romeo Giulia GTA kommer til at befinde sig lige omkring 3.300.000 kroner. Men hvad gør man ikke for kærligheden?

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler