Nyhed: Helt ny Ford Edge – Se den her!Man ser ikke mange af dem på de danske gader, men Ford Edge er angiveligt Fords mest avancerede SUV, og den kommer nu i en ny generation, med opgraderet komfort og power. Den får nu blandt andet en række førerassistentsystemer, som adaptiv farpilot med start- og stopkørsel, vognbanecentrering, automatisk nødbremsning og Evasive Steering Assist, som hjælper til at styre udenom forankørende biler i tilfælde af fare.

Som vi kender det fra andre modeller i Fords portefølje, kommer den nye Edge i udstyrsvarianterne Titanium, ST-Line og Vignale. Alle udstyret med FordPass Connect og Fords SYNC3-infotainmentsystem. Ford Connect er et indbygget modem, som gør bilen til et mobilt WiFi-hotspot, som gør det muligt at tilkoble 10 enheder. Samtidig, får man live trafikopdateringer og muligheden for at sammenkoble den kompatible FordPass-app, som giver dig en række muligheder for at styre din Ford fra din telefon.

Nyheden fortsætter under billederne.

Udover førnævnte sikkerhedssystemer, kan den nye Ford Edge også udstyres med trafikskiltegenkendelse, intelligente forlygter, som følger vejen, postkollisionsbremse, der bremser bilen efter et sammenstød, for at mindske risikoen for et efterfølgende sammenstød, blindvinkelsassistance, forlygter, der automatisk blænder ned for modkørende, intelligent fartbegrænser, automatisk nødbremse med fodgængerregistrering og parkeringsassistent.

Andet udstyr tæller et digitalt instrumentpanel, sædevarme og -afkøling, ratvarme, trådløs opladning af smartphones og et B&O anlæg. Ford Edge er altså blevet mere moderne, med en lang række digitaliseringer på udstyrsfronten, som skal gøre den mere relevant i markedet for SUV’er herhjemme. Desværre, halter designet stadig lidt bagefter, og er slet ikke på niveau med den stil, som den nye Ford Focus har. Kabinen er også lidt klodset at se på, med et dateret design i infotainmenstystemet og midterkonsollen generelt.

Under motorhjelmen finder man en 2-liters EcoBlue-dieselmotor med enten 150 hestekræfter eller 238 hestekræfter.

Den nyeste udgave af Ford Edge kan bestilles fra januar 2019, men kommer først til de danske forhandlere i april 2019.

Kilde: Ford Danmark

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler