Nyhed: Helt ny Audi Q3 – Se den her!Det er ikke mere end en halv håndfuld dage siden, at vi kunne rapporterer om en opdatering til den lille Audi TT. Nu er turen kommet til Audi Q3, som nu går ind i anden generation. Det gør den med et nyt og mere markeret design, en midterkonsol, der nu hælder mod føreren, mere plads til oppakning og passagerer, en digitalisering af instrumentbrættet, opdateret infotainmentsystem og nye sikkerhedssystemer. Det kan du læse meget mere om i artiklen her – men først motorprogrammet.

Den nye Audi Q3 kommer med en række forskellige motorer. Vi kender endnu ikke alle varianterne, men kan fortælle, at der vil være benzin- og dieselmotorer med enten forhjulstræk eller Audis quattro-firehjulstræk. Fælles for de tilgængelige motorer er, at de er firecylindrede og har turboladning. Ydelsen kommer til at ligge mellem 150 hestekræfter og 230 hestekræfter, hvilket leveres gennem en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins S-tronic.

Nyheden fortsætter under billedet.

Audi Q3
Farve: Turbo blue

Det nye design er blevet mere markeret, og en smule mere truende, end den gamle Audi Q3. Samtidig har nye linjer over hjulkasserne og omkring for- og baglygter fået bilen til at virke bredere end den egentligt er. Nye hjulskærme giver et lidt mere rustikt og off-road look. Udover, at designdetaljer har fået bilen til at virke større, så er den rent faktisk også vokset. Den har blandt andet fået forøget akselafstanden med 7,7 centimeter, hvilket har givet mulighed for bedre pladsforhold i kabinen. Derfor, kan bagsædet nu justeres 15 centimeter i længderetningen, og ryglænet kan indstilles i syv trin.

Instrumentbrættet er blevet digitaliseret med en 10,25-tommers skærm, der kommer som standard. Betaler man ekstra for det, kan man få lidt flere funktioner. Samtidig, er midterkonsollen hældet med 10 grader mod føreren. Det vil, med det rigtige ekstraudstyr, også være muligt for bilen at agere som Wi-Fi-hotspot, hente trafik- og parkeringsinformationer ned til GPS’en. Som noget nyt til bilen, introducerer de også en hybridradio, som skifter mellem FM, DAB og onlinestreaming for at sikre bedst muligt signal. Er man interesseret i lyd kan man også investere i et B&O Premium Sound System med 15 højtalere i bilen.

Nyheden fortsætter under billederne.

Når det kommer til førerassistentsystemer, kommer den nye Audi Q3 blandt andet med en adaptiv kørselsassistent, som tæller adaptiv fartpilot, køassistent og vognbaneassistent. Dermed, er det en form for selvkørende tilstand, der sandsynligvis blot kræver at du rører ved rattet i ny og næ. Andre nye tilføjelser tæller blandt andet fire kameraer, parkeringsassistent og overvågning af tværgående trafik.

Priserne har vi endnu ikke, men den nye Audi Q3 kommer til danmark sidst på efteråret 2018.

Kilde: Audi Danmark

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler