Nyhed: Nyt look til Audi TT – Se den her2018 er året, hvor Audi TT fylder 20 år. Den lille sportsvogn blev nemlig lanceret i sin første udgave i 1998. Siden skulle den vise sig at blive et symbol for køreglæde, design og kælen for detaljerne. Mange, kvinder som mænd, har drømt, og drømmer til stadighed, om en Audi TT rundt om i verden. Og nu, som fejring af 20 års-jubilæet får den nu et facelift, der blandt andet byder på et opdateret design, nye motorer, mere standardudstyr, en sportsligere undervogn og et opdateret cockpit.

Sportsligt design
Hvis vi starter på designfronten, så er den nye Audi TT blevet en smule mere maskulin og sportslig. Den har blandt andet fået et nyt luftindtag og ny spoilerkant fortil. Bagtil er diffusoren blevet bredere.

Derudover, kan du, hvis du betaler for S Line-eksteriørpakken også få lodrette luftindtag, en kølergrill i sort, bredere spoilere, diffusorer og mere markrede sidepaneler, for at øge det sportslige udtryk mere.

Standardfælgen er en 17-tommers alufælg, men bilen kan også fås med 18-, 19- og 20-tommers fælge. Samtidig, er tre nye farvemuligheder også blevet tilføjet. De går under navnene kosmosblå, pulsorange og turboblå.

Nye motorer
Audi lover, at den opdaterede variant af Audi TT kommer med en række, for modellen, nye motorer med benzinpartikelfilter. Hertil, vil en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse være tilgængelig. Det er dog alt vi ved på nuværende tidspunkt.

Audi TT Coupé
Farve: Tango red

Ekstra standardudstyr
Ønsker man sig en Audi TT i basisvarianten er man nu bedre stillet. Den nye variant kommer blandt andet med Audis virtuelle cockpit, drive select med mulighed for at vælge forskellige køretilstande, lys- og regnsensor, el-opvarmede sidespejle og muligheden for at styre infotainmentsystemet via rattet. Bluetooth og USB-port er også med i standardudstyret så den nye Audi TT, i hvert fald til en grad, er med på moden rent teknologisk set.

Sportslig undervogn
Den nye undervogn i Audi TT skulle angiveligt byde på en mere køredynamisk oplevelse, samt mere præcise køreegenskaber. Det sker blandt andet via en “torque vectoring”-funktion, som bremser på de inderste hjul, når man kører hurtigt gennem et sving. Betaler man ekstra for det, kan man også sænke karosseriet med 10 mm (1 cm).

Nyt cockpit og assistentsystemer
Som nævnt, kommer Audi TT med Audi Virtual Cockpit, som er en 12,3-tommers skærm, som erstatter det traditionelle instrumentbræt. Dermed, kan føreren også få vist navigationskortet foran sig. Og med det rigtige ekstraudstyr, er der også mulighed for at få vist informationer om ydelse, drejningsmoment og G-kræfter. Herudover, er muligheden for diverse onlinetjenester, vognbaneassistent, skiltegenkendelse, parkeringsassistent og bakkamera også muligt.

Er du hooked på den faceliftede udgave af Audi TT, så kommer den til Danmark sidst på året. Her vil der blandt andet også være en Roadster (cabriolet) variant til salg. Kalechen kan åbnes og lukkes på omtrent 10 sekunder ved hastigheder op til 50 km/t.

Kilde: Audi Danmark

Total
0
Shares
1 kommentar
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler