Skal du købe ny bil? Vær opmærksom på omregistreringDer er mange ting, du skal have styr på, når du skal købe en ny bil og det især, hvis det er en, du køber af en privat sælger. I en sådan situation skal du for eksempel sørge for en omregistrering af bil, således den kommer til at stå i dit navn. Gør du ikke det, kan det føre til en uærlig handel, hvor den tidligere ejer kan gøre krav på bilen. Derfor er det vigtigt at have papirerne i orden – og så er det bare med at komme ud på vejene. Men hvordan omregistrerer du en bil?

Husk at få omregistreret bilen

Det er heldigvis slet ikke så svært at omregistrere en bil. Og du kan gøre det på flere froskellige måde. Du kan for eksempel gøre det online hos en nummerpladeoperatør eller på et motorkontor hos SKAT. De fleste vælger dog at gøre de online, idet det er mest tilforladeligt. Og så skal du huske at være opmærksom på, at det koster 340 kroner at få omregistreret en bil. Der foreligger således en lille udgift der, som det også er vigtigt, at dig og sælger tager hensyn til, således der ikke forekommer uoverensstemmelser.

Udarbejd en grundig slutseddel

Det er ydermere en god ide at udarbejde en slutseddel indeholdende forskellige oplysninger såsom slutdato, sælgers navn, købers navn og adresse, køberes fødselsdagsdato og kørekortnummer, bilens stelnummer og mærke (eller registreringsnummer) og underskrifter fra både køber og sælger. På den måde har du sikret dig selv mod uheldige situationer fremover i forhold til, hvem der ejer bilen, og om der er faldet betaling for den.

Lån penge til din nye bil

Hernæst skal du sørge for at have de penge, som sælger forlanger. Og det er ikke sikkert, at du lige har dem, hvorfor du kan have behov for at låne penge. Lyder det spændende? Så tag et kig online allerede i dag og se dine muligheder for hurtigt og nemt at få de penge på din konto, som du har behov for via et online lån. Lån penge i dag og kør i din nye bil i morgen – lettere kan det næsten ikke blive.

Har du ikke behov for at eje din drømmebil her og nu, så er det fornuftigt at få lavet en opsparing. En bil til mange tusinde kroner kan være svær at spare op til, men kan du en dag købe bilen kontant, så bliver det en helt anden oplevelse.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler