3 tips til at opnå lavere priser på bilreparationerArtiklen indeholder sponsoreret omtale.

Biler er fantastiske på rigtig mange måder. De kan være spændende, de kan være sjove, de kan være flotte, og de kan rumme masser af minder. Men de er også ofte rigtig dyre. Ikke bare i købspris, men også i forsikring, brændstof og ikke mindst i reparationer.

Desværre sker det af og til, at bilen skal have repareret en skade, og det kan godt gå hen at blive en dyr fornøjelse. Derfor har vi sammensat en kort liste over ting, som du kan gøre for at opnå lavere priser på dine bilreparationer.

#1 – Sammenlign priser

Det vel nok vigtigste råd, som vi kan komme med, er, at du altid bør sammenligne priser, når du skal have udført bilreparationer. Hver eneste dag vælger tusindvis af danskere den første og bedste løsning, hvad enten det gælder autoværksteder, murere, catering eller noget helt fjerde.

Og det er ærgerligt, fordi det betyder, at mange tusinde danskere ikke gør en aktiv indsats for at spare penge. For den første løsning er ikke altid den bedste. Faktisk forholder det sig sjældent sådan.

Vi anbefaler derfor, at du indhenter en håndfuld tilbud fra forskellige mekanikere og derefter giver dig tid til at sammenligne deres priser. Og det behøver ikke at tage så lang tid, som du måske går og frygter. Hjemmesiden Autospecialist.dk guider dig i, hvordan du via en tilbudstjeneste kan indhente 3 tilbud på din bilreparation.

#2 – Få en mekaniker til at undersøge skaden på forhånd

Desværre oplever mange, at bilværksteder forsøger at snyde dem ved at overdrive omfanget af skaden. Kender du en mekaniker eller en, der går og roder med biler, kan det derfor være en god idé at bede vedkommende om lige at give sit besyv med i forhold til skaden og dens omfang.

Dermed er du bedre forberedt, hvis værkstedet skulle finde på at påstå, at bilreparationen er meget mere omfattende end først antaget.

#3 – Undersøg om skaden er dækket under en garanti

Når du køber en ny bil, er den som regel dækket af en garanti på et par år eller mere. Køber man eksempelvis en KIA eller en Hyundai, er man dækket i henholdsvis 7 og 5 år fra købsdatoen. Det ved de fleste godt, hvis de har købt bilen fra ny, men mange glemmer det, hvis de køber brugt.

Har du derfor købt en brugt bil af nyere årgang, kan du være heldig, at skaden der skal udbedres er dækket under garantien. Vi kan kun anbefale, at du undersøger det, da der er potentiale til at spare mange penge.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler