Få fart på fritiden – sådan kommer du i gang med motorsportArtiklen indeholder sponsorerede links.

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Savner du fart og spænding i hverdagen? Måske er det tid til at skifte fritidsinteresserne ud med nogle nye og få nogle andre oplevelser ind i dit liv.

Følger du altid de seneste nyheder inden for motorsport? Hvis ja, og hvis du kan lide biler, kan det være, at motorsport er noget for dig.

Masser af motorsport

Motorsport kan være flere ting. Det første, man tænker på, er sandsynligvis fart og racerbiler. Hvis man er typen, som elsker spænding, vil man sikkert kunne lide at køre rally. Den nemmeste måde at komme i gang med det på er ved at melde sig ind i en klub. Der ligger klubber rundt om i hele landet, og her vil man kunne få hjælp til at begynde. For at man må køre rally, skal man have en licens, og det kræver, at man kommer på et kursus. Når dette er klaret, er der kun det sjove tilbage; nemlig bil og udstyr, som skal være i orden, for at man må deltage i løb. Så kan man godt begynde at sætte weekenderne af til løb, og fyraftenerne skal gå med at gøre udstyret klar. For mange er det en drøm, der går i opfyldelse, når man bare kan race derudaf.

Find vej hurtigst    

Hvis man er tosset med biler, men eventuelt knapt så begejstret for fart, kan det være, at det er bilorientering, man skal prøve. Bilorientering er på mange måder ligesom et orienteringsløb, her sidder man bare i sin bil. Ligesom ved et orienteringsløb kører man på tid, og så er der nogle poster, man skal finde hen til. Man kører to personer i bilen. Der er en til at køre bilen, og så er der en til at navigere og assistere føreren af bilen. Denne sport giver også masser af spænding og konkurrence – men naturligvis uden helt samme høje tempo som rally.

Krav til udstyr

Når man starter med motorsport, vil man finde ud af, at man let kan komme i gang uden det helt vilde udstyr, for man kan sagtens deltage i løb ved at køre i sin egen personbil. Men hvis man kan lide biler, vil mange nok elske at have en speciel bil til formålet. Og er man typen, som kan lide selv at rode med biler, kan dette være motivation nok til at begynde på bilsport. Det vigtigste er jo, at man har interessen. Der er jo ikke noget ved at bruge sin fritid på noget, man i bund og grund er ligeglad med. Fritidsinteresser skal være ren fornøjelse.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler