Nyhed: Danske priser på Skoda KaroqSkoda Karoq er lillebror til den særdeles populære Skoda Kodiaq. Den bliver introduceret i Danmark i februar 2018, og med priser fra 319.000 kroner, skal den være et attraktivt valg for dem, der er på jagt efter en 5-personers SUV.

Karoq bliver, ligesom Kodiaq, kun tilgængelig med et udstyrsniveau, Style. Det er det højeste udstyrsniveau i Skodas modelprogram. Det mindsker antallet af forskellige varianter, som Skoda Danmark skal have på lager, og samtidig er der ikke et hav af valgmuligheder for forbrugeren. Det har fungeret rigtig fint med Kodiaq, og kommer sandsynligvis også til at gøre det med Karoq. Standardudstyret tæller blandt andet adaptiv fartpilot, vognbaneassistent, frontassistent, LED-lygter, fjernlysassistent, parkeringssensor bag, nøglefri betjening, to-zone klimaanlæg, infotainmentsystem med Apple CarPlay, Bluetooth, samt opbevaring til ens telefon, der forstærker dens signal.

Der er dog stadig en række ekstraudstyr, som for eksempel mulighed for at justere bagsæderne individuelt, el-bagklap, navigationsanlæg, varme i rattet og offroad-funktion (kræver 4×4-variant). Bagagerummet i Karoq er 521 liter, og hvis bagsæderne lægges ned udvides kapaciteten til 1.630 liter.

Ved introduktionen vil der være to benzinmotorer og to dieselmotorer tilgængelige. Karoq med den mindste benzinmotor, som er en 1,0 TSI motor, der yder op til 115 hestekræfter, vil koste 319.000 kroner. Den større 1,5 TSI ACT motor, der yder op til 150 hestekræfter, kommer til at koste 337.000 kroner. Er man på udkig efter diesel, kan man få henholdvis en 1,6 TDI med en ydelse på op til 115 hestekræfter til 339.000 kroner eller en 2,0 TDI AdBlue 4×4 med en ydelse på op til 150 hestekræfter til 385.000 kroner. Som udgangspunkt kommer alle varianterne med en manuel gearkasse, men en 7-trins DSG-automatgearkasse kan tilkøbes for 20.000 kroner.

Er du interesseret i den nye Karoq, kan priser, ejerafgift og tekniske data findes her. Vil du kigge nærmere på bilens ekstraudstyr kan du gøre det her.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler