Nyhed: Danske priser på ŠKODA Octavia RS 245Vi skrev tidligere på sommeren om den hurtigste ŠKODA Octavia nogensinde. Den går under navnet Octavia RS 245, hvilket betyder, at den har 245 hestekræfter. En acceleration fra 0-100 km/t er klaret på 6,6 sekunder, og så er topfarten elektronisk begrænset til 250 km/t. Du kan enten vælge en 6-trins manuel gearkasse, eller en 7-trins DSG-automatgearkasse. Vælger du sidstnævnte, er bilen opgivet til at køre 15,6 kilometer på literen.

Udstyrsmæssigt kommer den nye Octavia RS 245 med LED forlygter, 19-tommers alufælge, sportsæder med Alcantara, læder og kunstlæder, lædersportsrat, shift paddles bag rattet (v. automatgear), ambient kabinebelysning, træthedsovervågning, klimaanlæg, parkeringssensor, infotainmentsystem, m.m. Derudover er der diverse sikkerhedsudstyr, som kan tilkøbes som for eksempel blindvinkelsassistent og advarsel ved bagfrakommende trafik.

Priserne er meget simple. Har du 467.000 kroner kan du få en ŠKODA Octavia RS 245 med manuelt gear. Ønsker du i stedet den automatiske gearkasse, må du slippe 20.000 kroner ekstra. Skal der være lidt bedre plads når du tager familien med på bilferie til Sydeuropa, kan man også få Octavia’en som stationcar, for 15.000 kroner ekstra. ŠKODA fortsætter salget af den nuværende Octavia RS. Det betyder, at hvis du kan undvære 15 hestekræfter, og det nyeste udstyr, så kan du købe den nuværende Octavia RS TSI med 230 hestekræfter fra 407.000 kroner. Derudover betyder det også, at hvis man har et ønske om at kunne køre lidt længere på literen, og er villig til at ofre nogle hestekræfter, så kan en 2.0 TDI med 184 hestekræfter købes fra 395.000 kroner. Den sportslige familiebil kan bestilles fra i dag af, ŠKODA har dog endnu ikke sagt noget om hvornår de forventer at kunne levere bestilte biler.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler