Nyhed: MG vender tilbage til DanmarkMG er meget muligt blandt de mest ikoniske bilmærker i verden – noget de har kunne prale af siden 1924, hvor de opstod på Morris Garages. Det gjorde de med en klassisk britisk sportsvogn, der var forud for sin tid og konkurrenterne. Det var starten på en lang historie med biler fra det britiske mærke, men i lang tid har man ikke kunne købe MG i Danmark.

Det vil Nellemann Gruppen nu lave om på. Som tidligere importør af MG, samt nuværende importør af KIA, ISUZU og Aston Martin, har de igen fået muligheden for at sælge MG biler i Danmark.

Denne gang er MG elektrisk

De tilbagevendende biler er dog noget anderledes, end de MG’er vi sagde farvel til, da man stoppede salget i Danmark sidst. Nu er MG nemlig gået over til kun at producere elektriske biler.

Derfor kan du også inden længe købe den helt nye MG ZS EV, som er en elektrisk crossover, der kan kører op mod 263 kilometer på en fuld opladning. Dertil kan den hurtigoplades til 80 procent på 40 minutter, og kommer med en sikkerhedspakke, der har sikrer bilen 5 stjerner i EuroNCAP.

Det er endnu begrænset, hvor mange informationer vi har om den nye MG ZS EV, men vi ved da, at den kommer til Danmark i to udstyrsvarianter: Comfort og Luxury. Førstnævnte er indgangsvarianten, mens du med Luxury får ekstra udstyr, der blandt tæller:

  • Bakkamera
  • Blindvinkelsassistent
  • Advarsel ved krydsende trafik bag bilen
  • Elektrisk justerbart førersæde
  • Panorama soltag
  • Elektriske sidespejle med varme
  • Forsæder med sædevarme

Men selvom der står MG på fronten af den nye elektriske crossover, er det ikke i Storbritannien, at bilen bliver produceret. Produktionen kommer i stedet til at foregå hos verdens 7. største bilproducent, som du sandsynligvis aldrig har hørt om før.

Producenten hedder nemlig SAIC, og har base i Kina, hvor den samtidig er landets største producent af biler. Hvorvidt det kommer til at betyde et hak ned i kvalitet, tør vi ikke sige noget om. Vi kan dog sige, at der bliver produceret rigtig mange biler i Kina, som holder sig godt kørende – så mon ikke det samme kommer til at gælde for den nye MG ZS EV?

Hvornår kommer MG til Danmark?

At starte salget af et helt nyt bilmærke i Danmark, kan virke som en lang og tung proces. Og det er det sandsynligvis også – men Nellemann har ventet med at offentliggøre reintroduktionen af MG Danmark til et så sent tidspunkt, at lanceringen er lige rundt om hjørnet.

MG Danmarks hjemmeside, vil man blive mødt af en nedtælling til lørdag den 6. juni 2020 kl. 12.00. På denne dato, vil du kunne opleve din første tur i en MG ZS EV.

Hvis du gerne vil være blandt de første, der prøver den nye elektriske crossover, så kan du tilmelde dig MG Danmarks nyhedsbrev. Dermed bliver du sat på listen over folk, der først får mulighed for at bestille en prøvetur.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler