Nyhed: Jaguar Land Rover indfører “Test Spots”Hvis man er interesseret i en Jaguar eller Land Rover, har det indtil nu været nødvendigt at tage til Århus eller Birkerød, for at testkøre en af deres biler. Det er ikke just den mest fleksible løsning, hvorfor Jaguar Land Rover nu introducerer såkaldte Test Spots. Det er bilforhandlere, der ikke er autoriserede Jaguar Land Rover forhandlere, men nu har lov til at tilbyde prøvekørsler af mærkets biler. Intentionen er, at potentielle kunder ikke behøver at drage hele vejen til enten Århus eller Birkerød, for blot at testkøre en bil.

Med et mål om at gå fra 537 solgte biler til 1000+ biler i 2018, er det da også essentielt for det britiske mærke at udvide deres geografiske reach. Og eftersom deciderede forhandlere kan være både dyre og tidskrævende at etablere, er disse Test Spots en udmærket middelvej.

Til en start vil det primært være for dem der bor syd for Horsens, der får glæde af det nye koncept. De to første Test Spots er nemlig GT-Biler i Kolding og MyGarage i Vejle. Bilerne der kan prøvekøres er, til en start, Jaguar XE, XF, E-PACE, F-PACE og Land Rover Discovery Sport, samt Range Rover Evoque. Disse er de mest efterspurgte biler fra den britiske bilkoncern, og det er derfor også de biler, der er tilgængelige for prøvekørsler.

Michael Lund, direktør for Jaguar Land Rover Danmark er dog godt klar over at muligheden for at testkøre en bil, ikke erstatter en reel forhandler: “Vi investerer markant i forhandlerudvikling. I København vil British MotorGroup snart begynde at bygge helt nyt domicil i Gladsaxe, og vi har kommunikeret, at vi skal have et par forhandlere mere i Danmark end tilfældet er nu. Men det er en proces, der tager tid. Og da vi hele tiden har fokus på at optimere vores salg og øge kundetilfredsheden, er dette er et supplement, og en måde nemt og hurtigt at komme i kontakt med kunderne.”

Så bor du på Sjælland og føler dig snydt, kan du glædes ved udsigten til, at British MotorGroup får bygget nyt domicil i Gladsaxe. Og til fynboerne og nordjyderne, må vi krydse fingre for, at der på et tidspunkt i den nærmeste fremtid også kommer forhandlere i Odense og Aalborg. I en mail til undertegnede, fortæller Søren Hyltoft, presseansvarlig hos Jaguar Land Rover Danmark, at de er sikre på, at de kan åbne mindst en ny forhandler i løbet af 2018.

Testkørsler i Kolding og Vejle kan bookes for Jaguar her og for Land Rover her.

Kilde: Jaguar Land Rover Danmark

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler