BMW M135i xDrive

Nyhed: Ny BMW 1-serie – Se den her!BMW 1-serie blev for første gang introduceret tilbage i 2004, og har lige siden været en topscorer, når det kommer til køreglæde og rigtig bilkarakter i sin klasse. Men der er ingen tvivl om, at den anden generation er ved at trænge til en opdatering, efterhånden som alle konkurrenterne er blevet moderniseret. Det har BMW indset, og derfor introducerer de nu i år den længe ventede tredje generation.

Motorprogram i ny BMW 1-serie

Når den nye BMW 1-serie kommer til Danmark, vil du kunne vælge mellem to benzinmotorer og tre dieselmotorer. På benzinsiden finder vi en BMW 118i med 140 hestekræfter og den noget mere potente BMW M135i xDrive med 306 hestekræfter. Er du mere interesseret i dieselmotor, så har muligheden for at vælge mellem BMW 116d med 116 hestekræfter, BMW 118d med 150 hestekræfter og endelig BMW 120d xDrive med 190 hestekræfter.

Desværre, er BMW gået væk fra baghjulstræk, som jo ellers tidligere har været tilgængeligt i 1-serien. Nu kan du enten vælge mellem forhjulstræk eller firehjulstræk, sidstnævnte er standard på xDrive-udgaverne; BMW M135i xDrive og BMW 120d xDrive.

Men selvom BMW har sagt farvel til baghjulstrækket i den nye BMW 1-serie, så kan det alligevel være, at M-udgaven kan friste. Den har nemlig en helt nyudviklet mekanisk differentaile, samt Launch Control, sportsbremser og sportsstyring som standard.

BMW 118i

Opgraderet kabine

Man har valgt at udvide kabinen en smule, sammenlignet med generationen, som den nye BMW 1-serie afløser. Der er på bagsædet angiveligt kommet 3,3 cm mere knæplads, og 1,3 cm mere albueplads. Foran har man fået 4,2 cm ekstra albueplads.

Selve bilens længde er blevet en halv centimeter kortere, mens bredden er øget med 3,4 cm til nu at være 179,9 cm. Også højden på bilen er øget en smule, med 1,3 cm, mens akselafstanden er blevet 2 cm kortere.

I bagagerummet får man 380 liters opbevaringsplads, som øges til 1.200 liter, når bagsæderne lægges ned.

BMW M135i xDrive kabine

Mere udstyr

En af de helt store ulemper ved den nuværende BMW 1-serie, at den er håbløs gammeldags at sætte sig ind i. Det bliver der ændret på i den nye generation, hvor man får mulighed for at udstyre sin nye 1-serie med glastag, elektrisk bagklap, head-up display, BMW Gesture Control, samt diverse sikkerhedssystemer.

Verdenspremiere på BMW 1-serie

Det er alt vi ved på nuværende tidspunkt, men der kommer mere nyt senere på året. Den nye BMW 1-serie har nemlig premiere på IAA-udstillingen i Frankfurt i september 2019.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler