Nyhed: Ny BMW 7-serie – Se den her!Få biler er så luksuriøse, men dog så underspillede, at en almindelig forbipasserende ikke ville lægge yderligere mærke til den. Men sådan en bil er BMW 7-serien, og den er nu på vej til Danmark i en opdateret udgave med en ny V8-motor, en forbedret plug-in hybrid, som angiveligt skulle have en længere rækkevidde sammenlignet med forgængeren, samt et nyt design.

På designfronten er de ikoniske BMW-“nyrer” vokset med 40% i forhold til den udgående udgave af 7-serien. Samtidig, er BMW-logoet på motorhjelmen også blevet væsentligt større. Bagtil, har bilen fået nogle mere markerede horisontale linjer, samt et par tredimensionelle LED-baglygter, der tilsammen får bilen til at se mere bred ud. Men den nye 7-serie ser ikke bare større ud, den er faktisk også blevet større – 2,2 centimer længere for at være nøjagtig. Dette gælder både for den almindelige og den lange udgave af 7-serien, som nu er henholdsvis 5,12 meter og 5,26 meter lang. Bredden og højden for begge varianter er uændret.

Læs mere op den nye BMW 7-serie under billedet

BMW_7_serie_2019_3

Indvendig har BMW arbejdet på at forbedre akustikken i kabinen, samt opdateret den med nyt design og BMW Live Cockpit Professional, som består af to store skærme til infotainmentssystemet på henholdsvis 12,30 og 10,25 tommer. Her igennem styrer man blandt andet nogle af de digitale funktioner, som den nye BMW 7-serie er udstyret med. En af disse er Reversing Assistant, som vi for nyligt har set i den nye BMW 3-serie. Her husker bilen de sidste 50 meter, som du har kørt, og kan, hvis du beder den om det, bakke præcis den samme rute ud, som du kørte ind.

Derudover, kan den nye BMW 7-serie også udstyres med aktiv fartpilot, som selv tilpasser farten efter hastighedsbegrænsninger, sving, kryds og rundkørsler, for at undgå den, til tider, hakkende variation i hastighed, når man kører med adaptiv fartpilot.

Læs mere op den nye BMW 7-serie under billedet

BMW_7_serie_2019_2

Plug-in hybrid-udgaven af BMW 7-serie er blevet opgraderet fra en firecylindret til en sekscylindret benzinmotor, som angiveligt skulle have et lavere forbrug, så man nu kan køre op mod 47,6 km/l under optimale forhold. Rækkevidden på ren el er op til 58 km og en tophastighed på 140 km/t.

Læs mere op den nye BMW 7-serie under billedet

BMW_7_serie_2019_4

Den nye BMW 7-serie fås i 14 udgaver, med 6 forskellige motorvarianter, hvor den mindst kraftfulde er BMW 730Ld xDrive med en sekscylindret dieselmotor med 265 hestekræfter og et moment på 620 Nm, og hvor den mest kraftfulde er en BMW M760Li xDrive med en V12-benzinmotor, 585 hestekræfter og et moment på 850 Nm.

Vi kender endnu ikke de danske priser, men bilen kan opleves hos de danske BMW-forhandlere fra april 2019.

BMW_7_serie_2019_1

Kilde: BMW Danmark

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler