BMW Z4. Kristoffer Hjerrild.

Brugttest: BMW Z4 3.0 Si 2007

Tak til Kristoffer Hjerrild for nedenstående anmeldelse af hans yderst flotte BMW Z4, som man nærmest ikke kan andet end at misunde.

Jeg har fået lov til at skrive en anmeldelse af min bil BMW Z4 3.0 Si fra 2007 som jeg har været den heldige ejer af i mere end 5 år.

Hvorfor BMW Z4 3.0 Si fra 2007?

Jeg valgte i sin tid BMW Z4 3.0 Si fra 2007 da jeg var på udkig efter en lille fræser og inden jeg tog beslutningen stod valget mellem Porsche Boxster S og den. Jeg har også kigget lidt på Nissan Z350 og Corvette C6.

Jeg tog derfor ud og testede Porsche Boxster S og BMW Z4 3.0 Si og begge biler var en stor fornøjelse at køre, men Z4 var 3-4 år nyere og kostede det samme så det blev den og hvor er jeg glad for at jeg valgte den.

Lynhurtig og et design der giver opmærksomhed

BMW Z4 3.0 Si fra 2007 er en lynhurtig sportsvogn med 265 HK som på blot 5,7 rammer 100 KM/T. Du vil derfor med garanti være hurtigere end de fleste du møder på vejene i Danmark. Derudover vil du opleve, når du triller rundt i byerne, at mange er vilde med bilen. Det vilde design som adskiller sig radikalt fra andre biler skaber meget opmærksomhed hvilket kan være ganske underholdende.

Tro tjeneste gennem 5 år BMW Z4 3.0 Si fra 2007

Jeg købte min BMW som 20-årig, og da jeg allerede dengang var selvstændig og godt i gang med mit webbureau magentoxperten.dk og min webshop, winkwink.dk, som sælger sexlegetøj, var det muligt for mig at få fingere i en sportsvogn i en sådan ung alder.

Jeg har nu haft BMW’en i 5 år og der har været utrolig få problemer som gør at jeg blot har brugt 50.000 over de sidste 5 år på at holde den kørende.

Konklusion – Sjov bil, som holder og ikke koster en million

Hvis du i dag overvejer at købe en brugt Z4 kan du finde priser helt ned til 150.000 DKK hvis du er heldig og har det fint med at det er en ældre model. Hvis du vil have en større og nyere udgave skal du forvente at slippe mellem 250.000 – 500.000 DKK.

IMG_4655

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler