Få dækket dine biludgifter med Falck Vejhjælp EkstraDe fleste af os har vejhjælp til vores bil. Om det er SOS, Viking, Falck, eller blot noget der er dækket af vores bilforsikring, gør egentligt ikke det store, for de udfører allesammen deres arbejde som de skal. Der er altså ikke meget, der adskiller de enkelte vejhjælpsfirmaer, og det har fået folkene hos Falck til at lægge hovederne i blød. Resultatet af dette er Falck Vejhjælp Ekstra. Kort sagt får man for 89 kroner om måneden, betalt diverse vedligeholdelsesudgifter, som der typisk opstår når man har bil. Det er for eksempel bilsyn, værkstedstjek, reparation af stenslag, hjulskift, månedlig bilvask, og meget mere. Nedenfor har vi et skema, der mere præcist viser hvad man får ud af de 30 kroner ekstra om måneden.

Falck Vejhjælp DK
Falck Vejhjælp Ekstra DK
Mest solgte
Falck Vejhjælp Ekstra EU
Vejhjælp på stedet  ✔  ✔  ✔
Lift til offentlig transport  ✔  ✔  ✔
2 x hjulskift årligt + opbevaring    ✔  ✔
1 x bilvask om måneden    ✔  ✔
Periodisk bilsyn    ✔  ✔
Ubegrænset reparation af stenslag    ✔  ✔
2 x værkstedstjek årligt     ✔  ✔
2 x minitjek årligt på din adresse    ✔  ✔
Vejhjælpsdækning i Europa      ✔
10 % på din værkstedsregning  ✔  ✔  ✔
PRIS  59,-/md*  89,-/md*  99,-/md*

*Du betaler for et helt år. Bindingsperioden er 6 måneder.

Det betyder altså at du foruden den standard vejhjælp, får dækket en række udgifter, som man nærmest ikke kan undgå når man har bil. Nogle af de helt gode eksempler er blandt andet det periodiske bilsyn, to gange hjulskift plus opbevaring og værkstedstjek to gange årligt. Selvom de ikke betaler din værkstedsregning, så er et sikkerhedstjek et par gange om året, ikke nogen dårlig idé. Hvis ikke andet, så er den månedlige bilvask hos OKs svanemærkede vaskehaller nok til, at man har tjent de ekstra 30 kroner om måneden hjem igen.

Kort sagt, er den nye Vejhjælp Ekstra pakke helt klart noget vi tør anbefale til dig som kan lide at tage hånd om din bil. Tager I på bilferie i egen bil, tilbyder Falck også vejhjælp i resten af Europa, hvilket nu engang kan være meget rart, så man ikke skal stå med en motor der er brudt sammen i de franske alper.

Falck selv siger, at man kan spare op til 2.000 kroner op året,. Den værdiansættelse er baseret på, hvad danske bilejere skønner de bruger i gennemsnit om året på syn, reparation af stenslag, bilvask, hjulskift og hjulopbevaring. En analyse, som blevet foretaget af YouGov i december 2015. Måske kan du ikke spare 2.000 kroner om året, men blot 1.500 kroner. Der er dog ingen grund til at gisne, hvilket også er derfor at Falck har lavet en lille simulator, der udregner hvor meget du, med dit forbrug, kan spare. Prøv simulatoren her. Hvis du skulle være i tvivl om hvorvidt Falck er i stand til at hjælpe dig, når det brænder allermest på, så er der ingen grund til bekymring. Falck klarer sig nemlig bedre på Trustpilot end både SOS Dansk Autohjælp og Viking Danmark.

Ønsker du, at vejhjælp skal være en del af din forsikring? Så kan du læse mere om, hvordan du får en billig bilforsikring med vejhjælp her.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler