Nyhed: Ford Mustang Bullitt kommer til Danmark

For mange mennesker er Ford Mustang synonym med amerikansk muskelbil. Den er et ikon, som få andre biler, eller produkter generelt, har opnået. For fans af filmen Bullitt fra 1968 er der især en speciel variant af Ford Mustang, der er ikonisk. Den går under samme navn, som filmen med Steve McQueen i hovedrollen, og er siden premieren blevet produceret i et begrænset antal af to omgange. Nu er det endnu en gang blevet tid for Ford til at hylde den Ford Mustang GT Fastback, som Steve McQueen kører i gennem San Franciscos gader, under en ti minutter lang biljagt.

Den nye Ford Mustang Bullitt er baseret på den almindelige Ford Mustang, men den har fået et lille facelift, der består af detaljer, som får bilen til at minde om den i filmen fra 1968. Det tæller blandt andet et par specielle 19-tommers alufælge, et Bullitt-ikon bag på bilen, røde bremsekalibre, ingen spoilere og sorte udstødningsrør.

Derudover er der også blevet pillet lidt ved motoren, så den 5.0-liter store V8’er nu yder 464 hk og 526 Nm, hvilket er mere end den “almindelige” Mustang. Derudover er den blevet udstyret med et Open Air-indsugningssystem, 87 mm gasspjæld og samme kalibrering af motorens kontrolmodul som i Shelby Mustang GT350. Samtidig lover Ford, at deres nye rev-matching system leverer “velafstemte nedgearinger”. En aktiv ventil i udstødningen skal desuden forstærke den, forhåbentligt, søde musik fra V8-motoren.

I kabinen minder bilen, på langt de fleste punkter, om den klassiske Ford Mustang. Her er den blandt andet udstyret med en 12-tommers touchskærm og et B&O Play anlæg med 12 højtalere fordelt gennem kabinen. Også i kabinen er den klassiske hingst, som kendetegner Mustang-bilerne, blevet erstattet af Bullitt-logoet. Den manuelle gearstang fås også med en billardkugle som håndtag.

Det er sjældent, at specialmodeller som denne kommer til Danmark, men der skal altid være en undtagelse, der bekræfter reglen. Derfor bliver det muligt at købe Ford Mustang Bullitt i Danmark i løbet af sommeren 2018. Der bliver dog kun produceret et begrænset antal, så hvis man er stor Steve McQueen fan, eller bare gerne vil have en lækker grøn Mustang med lidt ekstra heste under motorhjelmen, så er det nok med at skynde sig.

 

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler