Nyhed: Ny Porsche 911 GT2 RS med 640+ HKMan har længe kunne finde billeder af den helt nye Porsche 911 GT2 RS rundt omkring i diverse bilmagasiner og på nettet. Den har dog været godt pakket ind i camouflage, hvilket har gjort det praktisk talt umuligt at se formerne på den. Men nu har Porsche endelig vist bilen frem i sin sande form, om end det var på en alternativ måde. Der er nemlig ingen bilshows lige nu, men derimod verdens største gamingmesse, E3. Og det var lige præcis her, at Porsche valgte at give den nye 911 GT2 RS verdenspremiere i forbindelse med annonceringen af det nye bilspil Forza Motorsport 7. Det giver god mening, i og med at den nye Porsche er cover-bilen for spillet, sandsynligvis som et resultat af 6 års samarbejde mellem Forza og Porsche.

Det er 10 års siden at den første GT2 RS blev introduceret med en turboladet motor, der ydede 611 hestekræfter. Den var baghjulstrukken, med manuelt gear, og gik fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder – absolut ikke dårlige statistikker. Bilmagasinet EVO har haft chancen for at få en tur i den helt nye generation, og skriver blandt andet, at vi godt kan forvente en noget hurtigere bil denne gang. Her lyder det blandt andet at bilen vil have over 641 hestekræfter, vandkøling, specialdesignede dæk, under 3 sekunder fra 0-100 km/t, og 0-200 km/t på et stykke under 9 sekunder. Bilen kommer som udgangspunkt kun med Porsches dobbeltkoblingsgearkasse, PDK – og intet tyder på, at GT2’eren bliver tilgængelig med en manuel gearkasse. Vægtmæssigt kommer den sandsynligvis til at ligge lige under 1500 kg.

Vi har kun få billeder fra lanceringen af bilen til E3, og officielle data, pressefotos, lanceringsdato, og pris er endnu ukendt for de fleste. Men mon ikke den kommer til at lægge i et prisleje, som de færreste danskere er villige til at bruge på en bil.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler