Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Nyhed: Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Det er sæson for de lidt eksklusive konceptbiler. Forleden gjaldt det BMW med den nye generation af den åbne sportsvogn, BMW Z4, og i dag gælder det altså Mercedes-Maybach. Det luksuriøse bilmærke præsenterer også en cabriolet. Og ikke en hvilken som helst cabriolet, det er nemlig den topløse version af sidste års koncept bil, Vision Mercedes-Maybach 6. Navnet er der nok ikke tænkt meget længe over, da cabriolet-versionen, meget lige ud ad landevejen, hedder The Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Indlægget fortsætter under billedet.

Vision Mercedes-Maybach 6

Som sidste års konceptbil, er den nye Maybach 6 Cabriolet en elektrisk bil, med 750 hestekræfter og en rækkevidde på et sted mellem 400 og 500 kilometer (det har Mercedes-Maybach åbenbart lidt svært ved at præcisere). Udefra ligner den en mindre yacht, og hvis bilen ellers nogensinde kommer i produktion, er der vist ingen tvivl om, at den kommer til at tiltrække en god slat opmærksomhed på gaden. Men, det er måske også i sidste ende en stor del af det du betaler for med sådan en bil her.

Indlægget fortsætter under billedet.

Vision Mercedes-Maybach 6

I kabinen finder du et rart og en instrumentbrætlignende konstruktion. Her slutter alt familiært så også. Du er omgivet af en 360 graders skærm, men hvad den lige nøjagtig bruges til, er ikke helt til at gennemskue. Sæderne er plettet med, noget der ligner LED-lamper med en Mercedesstjerne, som næppe kan være behagelige at sidde på, og så er der blå LED-strips i midterkonsollen, der visualiserer elektricitetens flow igennem bilen, hvis ellers det giver mening. Kort sagt, er det lidt spøjst, og minder mest om noget man kunne se i en fremtidstegnefilm fra 1980’erne. Men det er vel det konceptbiler er til for, netop at give bilfabrikanterne en mulighed for at gætte på hvordan fremtidens bilpark kunne komme til at se ud.

Indlægget fortsætter under billedet.

Vision Mercedes-Maybach 6

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet, har mange fede detaljer (se blandt andet hvordan det forreste bagagerum åbner), den ser hammer flot ud, og selvom den er lidt spøjs i dag, har ingeniørerne måske ramt plet på mange af de ting de fremviser med denne konceptbil.

Er du allerede forelsket, og har brug for lige netop en Maybach 6 Cabriolet til at nyde de to årlige sommerdage i Danmark, så må vi desværre skuffe. Der er på nuværende tidspunkt ingen officielle planer om at sætte bilen her i produktion, og selv hvis den skulle komme inden for en overskuelig fremtid, så må vi nok erkende, at medmindre registreringsafgiften falder markant, så bliver den dyr – selv for den rigere del af befolkningen. Så indtil da, nyd designet, og dan eventuelt selv en mening om interiøret.

Vision Mercedes-Maybach 6

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler