Spil for voksne på campingturenSponsoreret indhold.

Det er hyggeligt at være på camping, men af og til er der behov for en eller anden form for underholdning, som tiden kan gå med. Når ungerne er lagt i seng, er der rig mulighed for at spille spil, som er lidt mere udfordrende, end når de yngste er med.

De fleste har prøvet at være på camping. Det er en af danskernes foretrukne ferieformer, uanset om der er tale om en uge i campingvogn, i telt eller i en hytte på en af landets mange campingpladser.

Det er dog ikke altid, at tiden går lige hurtigt, når man er på camping, hvilket dog ikke nødvendigvis er en ulempe. Camping er en oplagt mulighed for at komme helt ned i gear, slappe af og lade op til den hektiske hverdag, der venter på den anden side.

Men tiden skal alligevel fyldes ud med noget, og her er spil, quizzer og små konkurrencer fremragende tidsfordriv. Hvis du mangler inspiration til spil for voksne, som egner sig til campingpladsen, får du herunder en række gode muligheder.

Brætspil

Brætspil er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i en social aktivitet, som nemt kan tage et par timer. Der findes masser af forskellige brætspil, som egner sig til begge køn og mange aldersgrupper, men hvis I vil spille et lidt mere udfordrende brætspil, kan I eksempelvis give jer i kast med et af nedenstående:

  • Settlers of Catan
  • Ticket to Ride Europe
  • Castles of Mad King Ludwig
  • Dominion

Prøv at undersøge ovenstående muligheder, da der helt sikkert vil være noget, som appellerer til dig og dem, du er på camping med. Hvis du ikke kender til spillene, kan du med fordel slå dem op via Google, hvor der er mere information at hente.

Terningespil

Man kommer langt med terninger, raflebægere og en blok til at skrive på. Der findes en lang række klassiske spil som Balut, Yatzy, Meyer, Løgn og mange flere. Mulighederne er stort set uendelige, og I risikerer ikke at løbe tør for nye spil, hvis blot I husker terninger på campingturen.

Quiz og andre spil for voksne

Hvis du, og dem du er afsted på camping med, kan lide at udfordre hinanden på teoretisk viden, kan I med fordel give jer i kast med en quiz. Det kan I gøre på nettet, hvor der findes et utal af quizzer, eller I kan vælge et brætspil som Bezzerwizzer eller Trivial Pursuit.

Ønsker du at gøre noget mere ud af quizzen, kan du forberede din egen personlige quiz. Det kan du gøre på mange forskellige måder, og det er kun fantasien, der sætter grænserne. Hvis I har en god internetforbindelse, kan I bruge Kahoot. Ellers fungerer en blok papir også helt udmærket til formålet.

Er der ikke den store opbakning til en omgang quiz, så kan du også lade dig underholde på egen hånd. Det kan du f.eks. gøre ved at opleve de mange nye spillemaskiner. Der dukker hele tiden nye spillemaskiner op inden for den digitale verden, så der skal nok være en maskine efter din smag.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler