Brug GPS-tracking som tyverisikring af din bilDenne artikel indeholder sponsorerede links.

En solid ratlås er noget, der efterhånden hører fortiden til. I dag er man gået over til mere moderne og mindre besværlige metoder, når det kommer til at tyverisikre biler. Alarmer er efterhånden standard i alle nye biler, og mange leasingselskaber stiller krav om GPS-tracking af deres biler.

Selvom det kan virke en anelse grænseoverskridende at have en GPS-tracker installeret i sin bil, så der altid er nogen, der kan følge med i, hvor man har været, hvor man er, og hvor man kører hen – så kan det faktisk være en rigtig fornuftig beslutning. Har du en premiumbil, en sportsvogn, en varevogn i virksomheden, eller bor du blot i et udsat område, hvor der er uregelmæssigt mange biltyverier, kan en GPS-tracker sørge for, at du får bilen hjem igen.

GPS-trackere hjælper politiet

Problemet med biltyverier er nemlig, at bilen kan være i Polen, inden man opdager, at den er væk. Så selvom politiet får et signalement af bilen og dens nummerplade, så er der ingen garanti for, at de finder den.

Du er heldigvis i din fulde ret til at installere en GPS-tracker i din bil – og vi kan kun anbefale, at du overvejer det. Det behøver ikke at koste mere end 55 kroner om måneden, og du kan sagtens finde en OBD GPS tracker, der kan kobles til din bils OBD-stik. Dermed er du sikret, at den altid indhenter korrekte og detaljerede oplysninger om bilens færden.

Har du en GPS-tracker installeret i din bil, kan du hjælpe politiet med at finde den, i tilfælde af at den skulle blive stjålet. Enhver brugbar GPS-tracker giver dig nemlig adgang til et dashboard, som giver dig indblik i, hvor trackeren – og dermed bilen – befinder sig. Nogle løsninger kan derudover også fortælle, hvilken rute bilen har kørt, hvor lang tid den har holdt stille og meget andet.

Det er alt sammen noget, som kan hjælpe politiet med at finde din bil igen.

GPS-tracking kan også være brugbart i andre situationer

Men GPS-tracking er ikke kun brugbart i tilfælde af, at din bil bliver stjålet. Det er også en fantastisk måde at finde sin bil på, når man kommer hjem fra ferie og har glemt, hvor man parkerede bilen, da man stressede afsted for at nå sit fly for tre uger siden. Eller hvis man har sat bilen af på en tilfældig parkeringsplads inde i byen, og 8 timer senere skal prøve at finde tilbage til den.

Har man købt en GPS-tracker med mulighed for at se ens tidligere ruter, kan det også være brugbart. Nu tager vi her på Bilbloggen rigtig mange billeder af biler og er derfor altid på udkig efter nye fotolokationer. Af og til hænder det, at vi har kørt et sted, og tænkt her er sørme flot, men har glemt at skrive den præcis lokation ned. Når man så vender tilbage et par måneder senere, kan det være en stor udfordring at finde det helt rigtige sted igen.

Så selvom GPS-trackerens primære formål for privatpersoner er at sikre, at bilen kan findes igen ved tyveri, er der også en række andre bonusser, som man får med i købet.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler