Her er den nye Mercedes-AMG GT RoadsterHvis jeg skulle nævne en ikonisk bil, der stadig er i produktion, som vi ser for lidt til i Danmark. Ja, så ville valget nok falde på Mercedes-AMG GT. Det er en unik bil, som bare har et specielt sted i mit hjerte, og det er selvom jeg aldrig har set den i virkeligheden. Nåh, nok om det. Sagen er at indtil nu har den kun været mulig at få som coupé, men! Det er slut nu, Mercedes har nemlig tidligere i dag udgivet en pressemeddelelse(og endnu bedre, deres pressebilleder) af den nye Mercedes-AMG GT Roadster (cabriolet). Og den er godkendt fra min side af. Tag et kig for dig selv her og længere nede på siden.

 

AMG GT C Roadster (R 190), 2016; Exterieur: designo selenitgrau magno; Interieur: Leder Nappa Exklusiv macchiatobeige ;Kraftstoffverbrauch kombiniert: 11,4 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert: 259 g/km AMG GT C Roadster (R 190), 2016; exterior: designo selenit grey magno; interior:Nappa leather exclusive macchiato beige; fuel consumption, combined: 11.4 l/100 km; combined CO2 emissions: 259 g/km

 

Hvis vi kigger lidt på performance, så kan man få den i to version GT Roadster og GT C Roadster. Begge modeller er udstyret med en 4.0 liters V8 motor, den første med 476 heste under hjemlen, og GT C’eren med 557. Det betyder at de går fra 0-100 km/t på henholdsvis 4.0 sekunder og 3.7 sekunder – topfarten er henholdsvis 302 km/t og 316 km/t. Ved begge modeller er det baghjulene der trækker.

AMG GT Roadster

AMG GT Roadster

AMG GT C Roadster

AMG GT C Roadster

AMG GT C Roadster

 Total
0
Shares
1 kommentar
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler