Danske priser på Mercedes-AMG GT 4-dørs CoupéMercedes-AMG GT 4-dørs coupé er en fuldblodssportsvogn med plads til ungerne. Den har V8-motoren fra de potente Mercedes-AMG GT-sportsvogne, som med dens dybe rumlen gør det klart, at det ikke blot er endnu en familieslæde fra Tyskland. Og det er det absolut heller ikke. Med et sted mellem 585 hestekræfter og 639 hestekræfter, alt efter om man vælger 63-udgaven eller 63 S-udgaven. I sidstnævnte lyder momentet på op mod 900 Nm, hvilket da også gør, at man teoretisk set kan nå fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder. Topfarten er 315 km/t.

Nyheden fortsætter under billedet.

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-Türer Coupé

Kræfterne bliver leveret gennem et såkaldt dynamisk firehjulstræk, 4MATIC+, som løbende ændrer på fordelingen af motorkræften mellem for- og baghjul. Dermed, åbner det op for muligheden for både at drifte gennem et sving, og have et fast greb i asfalten ved hurtige accelerationer, i en og samme bil.

På trods af imponerende tal som ovenstående, kan den nye Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé fås med fem sæder – fire, hvis man hellere vil have de såkaldte “First Class-bagsæder”, som også kan tilkøbes i Mercedes-Benz S-Klasse. Alternativt, er bilen udstyret med almindelige AMG sportssæder, som kan være en anelse til den hårde side, men yder meget støtte til kroppen.

Nyheden fortsætter under billederne.

Andet standardudstyr i bilens kabine tæller blandt andet en bred skærm, som den vi blandt andet har set i den nye Mercedes-Benz A-Klasse. Dermed, har bilen både et digitalt instrumentbræt og en stor touch-skærm med bilens infotainmentsystem på. Lydsystemet er fra Burmester, som også har lavet lydsystemer til Bugatti og Porsche. Er du til LED-belysning i kabinen, så kan vi glæde dig med, at du har mulighed for at vælge blandt 64 forskellige farver, i den nye AMG GT coupé. Lydniveauet for udstødningssystemet kan også justeres via rattet.

Er du helt hooked på sådan en familieflytter, som denne fra AMG? Så kan du bestille den i dag, og have den i din indkørsel i løbet af efteråret 2018. Den billigste variant, Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé 63, koster 2.920.400 kroner og skal man have de ekstra 54 hestekræfter, som man får i Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé 63 S, må man slippe 3.206.000 kroner. Kan du nøjes med en V6-motor med enten 367 hestekræfter eller 435 hestekræfter, så kan det være du skal vente lidt endnu med at underskrive slutsedlen. Det vil nemlig senere blive muligt at få en 43 og 53 variant, som begge er udstyret med EQ Boost, der kan leverer ekstra 22 hestekræfter og et moment på 250 Nm ved at genanvende bremseenergi.

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-ørs Coupé

Kilde: Mercedes-Benz Danmark

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler