Tesla Model 3 ved ladestation

Leasing af elbil og hybridbil med GoMoreMange af os kender GoMore som en tjeneste, hvor man kan finde nogen at køre med, når man skal på længere ture til gengæld for lidt tilskud til benzinpengene. Det var da også sådan, at de startede, men i dag er det meget mere end bare det.

Den succesfulde danske virksomhed har nemlig henover de seneste år haft et stadigt stigende fokus på privatleasing af biler i alverdens størrelser, former og prisklasser. Fælles for dem alle er dog, at det altid har været biler til almindelige danskere og deres familier.

Nu kan du også lease el- og hybridbiler med hurtig levering

Seneste skud på stammen er GoMore elbil og hybridbil leasing, hvor du kan lease et bredt udvalg af el- og hybridbiler. I skrivende stund tæller udvalget blandt andet Polestar 2, Tesla Model 3, Jeep Renegade, Jaguar E-Pace, Renault Zoe, Hyundai IONIQ EV, Fiat 500e, Tesla Model Y, Renault Megane E-Tech og mange flere.

Hvis du har prøvet at få fingrene i en ny bil for nylig, vil du vide, at det ikke er så let som det måske kan lyde. Der har i mere en to år været udfordringer med leveringstiden grundet høj efterspørgsel, mangel på chips, forhindrede forsyningskæder og så videre.

Derfor er det uden tvivl en fordel for GoMore leasing, at de har mange af deres leasingbiler på lager. Det betyder, at der ikke går lang tid fra du bestiller din nye leasingbil til, at du kan få den udleveret. Af samme årsag vil du også se på GoMores hjemmeside, at der er grænser for hvor mange biler, der er til rådighed for hver model.

Gennemskuelige vilkår og mulighed for udlejning via GoMore

En af de ting, der gør GoMore leasing særligt interessant er for især førstegangsleasere er, at de har meget gennemskuelige vilkår. Alle priser på hjemmesiden er inklusive forsikring og service, og du får samtidig et hurtigt og nemt overblik over præcis, hvordan diverse ekstraudstyr, flere kilometer og lignende påvirker den månedlige ydelse.

Derudover er der den fordel, at du kan leje din leasede bil ud via GoMore-platformen, noget mange andre leasingselskaber ellers traditionelt set ikke er super begejstrede for. Men her er der fuld integration, og der er flere af leasingbilerne, som kommer med nøglefri betjening og dermed også muligheden for at leje den ud, uden at du skal udlevere nøglen til lejer.

Det står dig naturligvis frit for, om det er noget du har tænkt dig at gøre eller ej, men muligheden for at tjene lidt penge på udlejning af en leaset bil er der – og det kan være, at det er en god idé. Ifølge GoMore selv kan en Tesla Model 3, der udlejes i København nemlig tjene op mod 5.720 kroner om måneden.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler